reklama
Zazuu
Fanka BB :)
Sprawdziłam teraz na zdjęciach i tydzień temu we wtorek na zdjęciu jej 11 mm, a dziś 40 mm.
To rozmiar pęcherzyka? Bardzo już duży powinno wszystko być w środku
tzn co ja plotę. 1.1 mm i 4.0 mmTo rozmiar pęcherzyka? Bardzo już duży powinno wszystko być w środku
Zazuu
tzn co ja plotę. 1.1 mm i 4.0 mm
To pewnie rozmiar zarodka tak? No to urósł
Korzystacie z Too Good To Go? Ja kocham, uwielbiam, prawie normalnych zakupów już nie robimy No i wpadła paczka z Wild Bean Cafe, więc przyjechałam do miasta wcześniej i mamy sporo czasu przed usg, więc obecnie czekamy w Manekinie na naleśniki chciałam wziąć z gałką loda, ale mama mi nie pozwoliła, bo stwierdziła, że nie chce później słuchać moich żali, że brzuch mnie boli
No urósł, ale nie za dużo.... Przeczytałam że powinien rosnąć 1-1.5 mm na dobę... Ech ciężko będzie mi wytrzymać ten tydzieńTo pewnie rozmiar zarodka tak? No to urósł
Zazuu
Korzystacie z Too Good To Go? Ja kocham, uwielbiam, prawie normalnych zakupów już nie robimy No i wpadła paczka z Wild Bean Cafe, więc przyjechałam do miasta wcześniej i mamy sporo czasu przed usg, więc obecnie czekamy w Manekinie na naleśniki chciałam wziąć z gałką loda, ale mama mi nie pozwoliła, bo stwierdziła, że nie chce później słuchać moich żali, że brzuch mnie boli
Kocham naleśnik Ferrero i ziemniaczany z kuczakiem. O borze liściasty opie*dolilabym teraz obydwa jednocześnie
agutek_
Well…ja dzisiaj się rzuciłam na indyjskie Lody były wczoraj, check . Teraz czekam na Tikka masalaWczoraj narobilyscie mi ochoty na maca,wymioty męża trochę mój apetyt ostudziły,ale dzisiaj... Wleciał cheeseburger,frytki i ptyś..przegryzałam te 3 rzeczy na zmianę..jutro już muszę iść na badania,więc cukier będę miała kosmiczny..(dzisiaj było mi tak niedobrze, że bez skórki chleba nie byłam w stanie wyjść..)..a teraz?mam mdłości jak stąd na Kamczatke.. Dziewczyny -dobra rada-nie mieszajcie
graż_ka
Skąd jesteś?Korzystacie z Too Good To Go? Ja kocham, uwielbiam, prawie normalnych zakupów już nie robimy No i wpadła paczka z Wild Bean Cafe, więc przyjechałam do miasta wcześniej i mamy sporo czasu przed usg, więc obecnie czekamy w Manekinie na naleśniki chciałam wziąć z gałką loda, ale mama mi nie pozwoliła, bo stwierdziła, że nie chce później słuchać moich żali, że brzuch mnie boli
reklama
Zazuu
No urósł, ale nie za dużo.... Przeczytałam że powinien rosnąć 1-1.5 mm na dobę... Ech ciężko będzie mi wytrzymać ten tydzień
Domyślam się jak jest ciężko
Czas to niestety jedyne co możesz dac sobie i bąbelkowi. Możesz jeszcze spróbować iść wcześniej na jakieś wybitne usg
Podziel się: