reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Korzystacie z Too Good To Go? Ja kocham, uwielbiam, prawie normalnych zakupów już nie robimy🤣 No i wpadła paczka z Wild Bean Cafe, więc przyjechałam do miasta wcześniej i mamy sporo czasu przed usg, więc obecnie czekamy w Manekinie na naleśniki❤️ chciałam wziąć z gałką loda, ale mama mi nie pozwoliła, bo stwierdziła, że nie chce później słuchać moich żali, że brzuch mnie boli😅

Korzystacie z Too Good To Go? Ja kocham, uwielbiam, prawie normalnych zakupów już nie robimy🤣 No i wpadła paczka z Wild Bean Cafe, więc przyjechałam do miasta wcześniej i mamy sporo czasu przed usg, więc obecnie czekamy w Manekinie na naleśniki❤️ chciałam wziąć z gałką loda, ale mama mi nie pozwoliła, bo stwierdziła, że nie chce później słuchać moich żali, że brzuch mnie boli😅

Kocham naleśnik Ferrero i ziemniaczany z kuczakiem. O borze liściasty opie*dolilabym teraz obydwa jednocześnie 😭😭😭

Wczoraj narobilyscie mi ochoty na maca,wymioty męża trochę mój apetyt ostudziły,ale dzisiaj... Wleciał cheeseburger,frytki i ptyś..przegryzałam te 3 rzeczy na zmianę..jutro już muszę iść na badania,więc cukier będę miała kosmiczny..(dzisiaj było mi tak niedobrze, że bez skórki chleba nie byłam w stanie wyjść..)..a teraz?mam mdłości jak stąd na Kamczatke.. Dziewczyny -dobra rada-nie mieszajcie 🥴🤣
Well…ja dzisiaj się rzuciłam na indyjskie 😆💁🏼‍♀️ Lody były wczoraj, check ✅. Teraz czekam na Tikka masala 🥹❤️

Skąd jesteś? :D

reklama
No urósł, ale nie za dużo.... Przeczytałam że powinien rosnąć 1-1.5 mm na dobę... Ech ciężko będzie mi wytrzymać ten tydzień 😔

Domyślam się jak jest ciężko 🥺
Czas to niestety jedyne co możesz dac sobie i bąbelkowi. Możesz jeszcze spróbować iść wcześniej na jakieś wybitne usg

Do góry