Kurde, co z tym dźwiękiem? Mój jest docentem czy tam starczym asystentem w poliklinice i mi zapuścił melodię serca mego bejbika
Jak byłam u mojego to mówi, zaraz zobaczymy czy uda się posłuchać serduszka, no i nie udało się, ale za to Pani widzi prawda?
Także co lekarz to opinia pewnie...
Plamiące wedżajny jak dzisiaj? Ja badanko pod prysznicem i czysto W ogóle to odnoszę wrażenie, że mam tam jakąś maleńką rankę, u wejścia. Piecze mnie tak delikatnie.
Kciuki za wizytujące!
Ja mam pełne spektrum emocji, rano dół że objawy niepokojące i koniec, potem kiedy już stwierdziłam, no trudno trza żyć to plamienia zniknęły, ból podbrzusza też
a chodzę co chwilę do toalety sprawdzać histerycznie
Pierdolca dostanę
I mam ochote na hot doga ale takiego z sosem keczupek i surowkami i do tego parowa taki hot dog z dzieciecych lat. Wlasnie mam zamiar wyciagnac mojegoe vege Pana na hot doga a on zje bulke z pieczarkami
O nienienie, ja już żadnych propozycji bo nie nadążam, przełożyłam wczorajsze frytki na dziś bo wczoraj już bym nie upchnęła a tu mi hot dog już pachnie
powodzenia na wizycie
Byłam u tego lekarza... Pęcherzyk jest jeden, nie dwa, ake trudno. Serca jeszcze nie było jakby widać, choć mówił że trche mu się jakby mignęło. Ciąża wielkością 6 tyg i 1 dzien co jest niemożliwe. 4 tyg temu nie mogło być owulacji, wtedy już zaczęły testy wychodzić pozytywne. Ja wiem, że owulacja i współżycie było 5 tyg temu z hakiem w weekend. Po prostu ta ciąża się pewnie nie rozwija... Zapytałam go o to, ale pow dyplomatycznie że nie chce mówić tak czy tak, ani że jest źle ani że dobrze. Po prostu trzeba czekać...
Miałam sue uspokoić i nic z tego...
Bardzo Cię przytulam, nie trać wiary... Czy umówił Cię na za tydzień (tak wg mojego jest procedura w przypadku braku serca)?
Mój stary jest najlepszym mężem ever, po 18 latach bycia razem szaleję za nim i uwielbiam go, wkurwia oczywiście też z biegiem lat coraz rzadziej
na początkowe wizyty tylko mnie podwozi, nie wchodzi, jest zawsze przy usg przez powłoki i przy porodach, przy poronieniu był ze mną non stop, a po kilku dniach pojechaliśmy nad morze wszyscy
takiego faceta życzę moim córkom i oby synowie w niego się wdali... Zawsze jak tak napiszę lub go pochwalę to wyjeżdża z czymś wkurzającym
także csssiii