reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Jestem straszna panikara to prawda. Ale siedzac przed gabinetem powiedzialam do mojego martwie sie ze jednak serducha nie bedzie. I tak sie stalo.

Na tym sprzęcie to pewnie ciężko, by było serducho i w 10 tc znaleźć. Spokojnie. Jutro masz wizytę, trzymamy kciuki, żebyś wiedziała więcej i żeby wszystko się dobrze rozwijało. Mam nadzieję, że w końcu usłyszysz, jaki jest stan faktyczny, a nie jakieś filozofie. 😃 a teraz może czas na poprawę humoru jakimś lodem i frytkami? 😀

Słuchajcie a pytanko mam odnośnie aparatu USG - dziś na wizycie lekarka potwierdziła że serduszko bije, faktycznie je widziałam jak pulsuje ale nie słyszałam go. Czy na etapie 7+2 nie da rady usłyszeć czy ten konkretny aparat na to nie pozwalał? 🤔

Na tym sprzęcie to pewnie ciężko, by było serducho i w 10 tc znaleźć. Spokojnie. Jutro masz wizytę, trzymamy kciuki, żebyś wiedziała więcej i żeby wszystko się dobrze rozwijało. Mam nadzieję, że w końcu usłyszysz, jaki jest stan faktyczny, a nie jakieś filozofie. 😃 a teraz może czas na poprawę humoru jakimś lodem i frytkami? 😀
lody odpadaja ;p po slodkim mnie mdli a fryty kurde z checia ale po nich mam zgage ;p i dodatkowe kg ktorych mam i tak dosc duzo.

Słuchajcie a pytanko mam odnośnie aparatu USG - dziś na wizycie lekarka potwierdziła że serduszko bije, faktycznie je widziałam jak pulsuje ale nie słyszałam go. Czy na etapie 7+2 nie da rady usłyszeć czy ten konkretny aparat na to nie pozwalał? 🤔

Do 10 tc jest niezalecane słuchanie serduszka.

Jestem straszna panikara to prawda. Ale siedzac przed gabinetem powiedzialam do mojego martwie sie ze jednak serducha nie bedzie. I tak sie stalo.
może to jeszcze ciut za wcześnie albo faktycznie ten gin był jakiś lewy cioban i dlatego właśnie sprawdzisz kogoś poleconego jak pisałaś 🫶🏻

reklama
Do góry