reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Dziewczyny a jak wasze doświadczenia lub podejście do tematu utrzymywania wagi? Bardzo walczyłam o swoją wagę, m.in też ze względów zdrowotnych i chciałabym utrzymać względny poziom przez okres tej ciąży - wiadomo, że kilka nadprogramowych kg jest nieuniknione ale nie chciałabym obudzić się po porodzie +25-30 kg...
Czy macie na to jakiś plan lub swoje sposoby? Mąż namówił mnie na plan żywieniowy z uwzględnieniem ciąży od dietetyka ale jestem ciekawa czy to zda egzamin faktycznie 😊
Ja jestem przerażona faktem, iż mogę przytyć. Przez moje problemy z jelitami mam mega problem, żeby schudnąć, nic na mnie nie działa. Nie jestem „gruba” ale szczupła tez nie i bardzo mnie martwi to, ze przytyje (jak to w ciąży) i będę miała mega problem ze zrzuceniem. Dodatkowo jestem niska, wiec każdy kilogram już widać gołym okiem :(
To jedna z na prawdę niewielu moich obaw ciążowych. Po stracie (pfu!) ciąży chyba największa 😿

Ja jestem przerażona faktem, iż mogę przytyć. Przez moje problemy z jelitami mam mega problem, żeby schudnąć, nic na mnie nie działa. Nie jestem „gruba” ale szczupła tez nie i bardzo mnie martwi to, ze przytyje (jak to w ciąży) i będę miała mega problem ze zrzuceniem. Dodatkowo jestem niska, wiec każdy kilogram już widać gołym okiem :(
To jedna z na prawdę niewielu moich obaw ciążowych. Po stracie (pfu!) ciąży chyba największa 😿
kochana ja mam spora nadwage. Po schudnieciu 30 kg wrocil maly efekt jojo. Nie jestem mega gruba ale mimo wszytsko mam zadwage. Po ciazy i pologu zamierzam wybrac sie na silownie.

reklama
Do góry