reklama
Zazuu
Fanka BB :)
Ale przecież dietetyk to nie dieta od razu i odchudzanie... Chodziło mi o zdrowy styl życia, zbilansowaną dietę, żeby nic do rozwoju maluchowi nie zabrakło. Wolę myśleć o tym już teraz niż obudzić się po 9 miesiącach z 30 kg nadwagi, która się nie przysłuży ani mi, ani dziecku. Oczywiście to nie jest jakiś priorytetowy temat bo najważniejsze jest zdrowie dziecka ale uważam, że do każdego z tematów wokół ciąży należy podejść z rozsądkiem.
To była odpowiedź o mnie a nie odnośnie dietetyka
A dietetyk jak mądry to zawsze spoko pomysł
mylenne
Aaaa okTo była odpowiedź o mnie a nie odnośnie dietetyka
A dietetyk jak mądry to zawsze spoko pomysł
Tak, znalazłam fajnego dietetyka, który w wywiadzie dokładnie pytał o leki i suplementy, które przyjmuje, prosił o przesłanie ostatnich badań krwi więc spodobało mi się podejście do sprawy
Malwina89
O nie... Ale to nie musi oznaczać najgorszego, tyle dziewczyn tu miało albo ma plamienia a jednak z ciążą było dobrze. Będziesz jechać do lekarza to skonsultować jakoś teraz?Dołączam do grona plamiących i podświadomie już się żegnam...
U mnie to zawsze zwiastuje początek konca...
Zazuu
O nie... Ale to nie musi oznaczać najgorszego, tyle dziewczyn tu miało albo ma plamienia a jednak z ciążą było dobrze. Będziesz jechać do lekarza to skonsultować jakoś teraz?
Czekam az mi moja ginekolog odpisze
mylenne
O matko... Oby to nie było to. Tulę i trzymam kciuki najmocniej jak potrafię!Dołączam do grona plamiących i podświadomie już się żegnam...
zdaję sobie sprawę, że masz zupełnie inne, dużo cięższe, przeżycia ode mnie, ale wiesz… to ile razy ja się z tym forum już żegnałam trzymam kciuki, żeby to było tylko takie straszakowe plamienie jak u nas wszystkichDołączam do grona plamiących i podświadomie już się żegnam...
Zazuu
zdaję sobie sprawę, że masz zupełnie inne, dużo cięższe, przeżycia ode mnie, ale wiesz… to ile razy ja się z tym forum już żegnałam trzymam kciuki, żeby to było tylko takie straszakowe plamienie jak u nas wszystkich
Po 4 poronieniach to i tak ciężko o pozytywne nastawienie, a jak scenariusz się powtarza zawsze taki sam to już w ogóle...
No nic, popłakaliśmy już ze Starym i nic więcej nie zrobimy. Czekam ja odpowiedź lekarki i zobaczymy czy każe dziś podjechać
asiasiasia
Hej hej kochane trzymajcie kciuki za moja dzisiejsza wizyte dzis wedlug tego co bylo ostatnio powinnam byc w 6 tygodniu i 1 dniu ciazy.
reklama
Podziel się: