mylenne
Fanka BB :)
Oojj.. trzymaj się tam jakoś! Jeśli dasz radę wypić całość to jesteś nasza mistrzyniąDzień dobry
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oojj.. trzymaj się tam jakoś! Jeśli dasz radę wypić całość to jesteś nasza mistrzyniąDzień dobry
trzymam kciuki za powodzenie akcji i dobre wynikiDzień dobry
wypiłam w zalecanym czasie 7 minut! Nie była taka zła- cytrynowa teraz 2 godz. koczowania. Mam słuchawki i książkę.Oojj.. trzymaj się tam jakoś! Jeśli dasz radę wypić całość to jesteś nasza mistrzynią
To są nawet smakowe? Ja to myślałam, że to po prostu woda z cukremwypiłam w zalecanym czasie 7 minut! Nie była taka zła- cytrynowa teraz 2 godz. koczowania. Mam słuchawki i książkę.
była jeszcze kiedyś pomarańczowa, ale chyba już nie maTo są nawet smakowe? Ja to myślałam, że to po prostu woda z cukrem
13 lat temu piłam właśnie takiego prytozola. Teraz smakowe dają, nienajgorzej smakuję.To są nawet smakowe? Ja to myślałam, że to po prostu woda z cukrem
jeść to przez 2 godziny nic13 lat temu piłam właśnie takiego prytozola. Teraz smakowe dają, nienajgorzej smakuję.
Nie wiem co mam jeść...
No no. ale później. Wczoraj tym ramenem rzygałam dalej niż widziałam.jeść to przez 2 godziny nic
Ja dzisiaj mam ochotę na to, co zawsze jak miałam jelitowke za dzieciaka - zupkę ryżową, mama taką dobrą robiła! A mówiłaś, że zupki Ci wchodząNo no. ale później. Wczoraj tym ramenem rzygałam dalej niż widziałam.