Będę chodzić do tego lekarza, gdzie chodziłam 8 lat temu z córką. Byłam też wcz u diabetologa, bo w kwietniu robiłam krzywą cukrową na zlecenie ginekologa-endokrynologa i ona (ta gin-Endo) powiedziala, że wyniki są poza normą no ale nie będziemy dawać metforminy. Ten lekarz z kliniki złapał się za głowę i mówi że on jest pewien że trzeba. Ale ze nie miałam czasu na wizytę, no skorzystałam z e-wizyty diabetologa. I rzeczywiście dostałam w listopadzie glucophage 750 x2. W tym samym miesiacu byłam w ciąży. No i wcz poszłam na prawdziwą wizytę do prawdziwego diabetologa zapytać co dalej. Powiedziała że od razu powinnam od wiosny brać. A teraz mam brać cały czas, całą ciążę ten glucophage. I polocard. Biorę też duphaston
reklama
Zazuu
Fanka BB :)
Dziewczyny, a tak zmieniając temat, jakie macie plany na sylwestra?
Ja mam iść z mężem do znajomych, ale No nie chce mi się. Jestem rozrywkową osobą, naprawdę kocham wychodzić z domu, ale teraz naprawdę nie chce mi się okropnie. Nie wiem, jak przetrwam tę noc. Na pewno czuję, że będę mocno niesympatyczna dla innych
Przychodzą do nas znajomi, a ja planuje szarpnąć się co najwyżej na dres
A Ty jeśli nie masz chęci to po prostu nie idź, nie ma sensu psuć sobie i innym imprezy. Masz prawo siedzieć pod kołdrą
i tak musiałabym męża zawieźć i odebrać, więc całą noc miałabym zawalonąPrzychodzą do nas znajomi, a ja planuje szarpnąć się co najwyżej na dres
A Ty jeśli nie masz chęci to po prostu nie idź, nie ma sensu psuć sobie i innym imprezy. Masz prawo siedzieć pod kołdrą
Zazuu
i tak musiałabym męża zawieźć i odebrać, więc całą noc miałabym zawaloną
Niech mąż piżamuje z Tobą
Kreatywnynick
Ja planuje wypić piccolo truskawkowe, tez idziemy do znajomych i potem odbieram kilka osób z sylwestra, wiec jak już obiecałam to mam motywacje żeby wyjśćDziewczyny, a tak zmieniając temat, jakie macie plany na sylwestra?
Ja mam iść z mężem do znajomych, ale No nie chce mi się. Jestem rozrywkową osobą, naprawdę kocham wychodzić z domu, ale teraz naprawdę nie chce mi się okropnie. Nie wiem, jak przetrwam tę noc. Na pewno czuję, że będę mocno niesympatyczna dla innych
Malwina89
U nas też sylwester ze znajomymi, ale oni akurat wiedzą, że jestem w ciąży więc się pewnie nie zdziwią, jak o 22 skończą mi się siły na siedzenie z nimi i będę wolała się położyć A jest to bardzo prawdopodobny scenariusz.Dziewczyny, a tak zmieniając temat, jakie macie plany na sylwestra?
EMilkaaa84
Trzymamy mocno kciukiCześć!
Obiecałam sobie, że jeśli dziś na usg wszystko będzie dobrze to przywitam się z Wami bez trwogi w sercu. Bez trwogi się jednak nie da, ale przywitać się przywitam
Dziś na usg widoczny pęcherzyk w macicy z usg przełom 5/6 tc z moich wyliczeń (a jestem w to dobra) dziś 5+3.
Jest już pęcherzyk żółtkowy i maleńkie echo zarodka 1,5 mm.
Na następnej wizycie 9.01 oczekujemy już serca jak dzwon
To moja piąta ciąża, za mną 4 straty.
Biorę encorton, heparyne, acard i dupka.
Witam się z kluską i mam nadzieję zostać tu do samego końca
EMilkaaa84
L4 w Pue potrafi się pojawić nawet do dwóch dni,żeby to trwało dłużej to się nie spotkałam(nie wliczam weekendów,bo wtedy ten okres się wydłuża).
reklama
Podziel się: