gratulacje i zapraszamyCześć!
Obiecałam sobie, że jeśli dziś na usg wszystko będzie dobrze to przywitam się z Wami bez trwogi w sercu. Bez trwogi się jednak nie da, ale przywitać się przywitam
Dziś na usg widoczny pęcherzyk w macicy z usg przełom 5/6 tc z moich wyliczeń (a jestem w to dobra) dziś 5+3.
Jest już pęcherzyk żółtkowy i maleńkie echo zarodka 1,5 mm.
Na następnej wizycie 9.01 oczekujemy już serca jak dzwon
To moja piąta ciąża, za mną 4 straty.
Biorę encorton, heparyne, acard i dupka.
Witam się z kluską i mam nadzieję zostać tu do samego końca
reklama
Malwina89
Fanka BB :)
Myślałam, że od razu jest widoczne ale zaczęłam googlowac i chyba jednak jest różnie Link do: e-Zwolnienie - kiedy będzie widoczne w PUE? | Pytanie do lekarza Nie masz może nr telefonu do lekarza, żeby zadzwonić i zapytać? Albo może jak dziś też przyjmuje to podejść do przychodni?Hej dziewczyny, jak myślicie, ile czasu upływa od wystawienia L4 przez lekarza do pojawiania się go w ZUS pue? Chyba Wam nie napisałam, co załatwiłam w sprawie mojego L4, a jeśli pisałam to przepraszam, ze się powtarzam Ogólnie sytuacja wyglada tak, ze jak zadzwoniłam w środę do kliniki i opisałam moją sytuację ze zwolnieniem, to pani powiedziała, ze umówi mnie na czwartek (wczoraj) do mojego lekarza i on mi zaocznie na koniec dnia wystawi zwolnienie. Mam świadomość, ze koniec jego pracy może wypadać nawet wieczorem i potrzeba czasu, żeby to zwolnienie pojawiło się w systemie, ale Kurcze nie wiem, co robić. A jak zapomniał? A jak nie wystawił, bo nie? Co ja zrobię np w poniedziałek? Taki mam stres na koniec roku
Malwina89
Cześć super Cię tu widzieć, gratuluję i trzymam kciuki za kolejną wizytę!!Cześć!
Obiecałam sobie, że jeśli dziś na usg wszystko będzie dobrze to przywitam się z Wami bez trwogi w sercu. Bez trwogi się jednak nie da, ale przywitać się przywitam
Dziś na usg widoczny pęcherzyk w macicy z usg przełom 5/6 tc z moich wyliczeń (a jestem w to dobra) dziś 5+3.
nie mam numeru do lekarza, mogę zadzwonić jedynie do rejestracji. I niestety moj lekarz nie przyjmuje tam codziennie zastanawiam się czy pani z rejestracji ma wgląd w jakis ich wewnętrzny system i mi powie może czy jest ślad, ze lekarz wystawił zwolnienie? Nie chce tez ich molestować, No ale nie wiem, co robićMyślałam, że od razu jest widoczne ale zaczęłam googlowac i chyba jednak jest różnie Link do: e-Zwolnienie - kiedy będzie widoczne w PUE? | Pytanie do lekarza Nie masz może nr telefonu do lekarza, żeby zadzwonić i zapytać? Albo może jak dziś też przyjmuje to podejść do przychodni?
Malwina89
Zadzwoń, może będą mieli informację czy się odbyła ta Twoja zaoczna wizyta i się uspokoisz przed weekendemnie mam numeru do lekarza, mogę zadzwonić jedynie do rejestracji. I niestety moj lekarz nie przyjmuje tam codziennie zastanawiam się czy pani z rejestracji ma wgląd w jakis ich wewnętrzny system i mi powie może czy jest ślad, ze lekarz wystawił zwolnienie? Nie chce tez ich molestować, No ale nie wiem, co robić
Witaj, superCześć!
Zazuu
Hej dziewczyny, jak myślicie, ile czasu upływa od wystawienia L4 przez lekarza do pojawiania się go w ZUS pue? Chyba Wam nie napisałam, co załatwiłam w sprawie mojego L4, a jeśli pisałam to przepraszam, ze się powtarzam Ogólnie sytuacja wyglada tak, ze jak zadzwoniłam w środę do kliniki i opisałam moją sytuację ze zwolnieniem, to pani powiedziała, ze umówi mnie na czwartek (wczoraj) do mojego lekarza i on mi zaocznie na koniec dnia wystawi zwolnienie. Mam świadomość, ze koniec jego pracy może wypadać nawet wieczorem i potrzeba czasu, żeby to zwolnienie pojawiło się w systemie, ale Kurcze nie wiem, co robić. A jak zapomniał? A jak nie wystawił, bo nie? Co ja zrobię np w poniedziałek? Taki mam stres na koniec roku
Lekarz może wystawić zwolnienie do 7 dni wstecz więc bym spokojnie poczekała do poniedziałku. A na portalu pacjenta widać nawet do 7 dni
Kreatywnynick
Jejku, w sumie nie wiem czy można to sprawdzić, na bym zadzwoniła dzisiaj do przychodni dopytała, z tego co wiem l4 można wystawić kilka dni wstecz, ale mi moja na NFZ powiedziała ze nie ma opcji wystawienia wstecz ani jednego dnia, ale ona jest starej daty wiec No, może ktoś sie wypowie kto naprawdę wieHej dziewczyny, jak myślicie, ile czasu upływa od wystawienia L4 przez lekarza do pojawiania się go w ZUS pue? Chyba Wam nie napisałam, co załatwiłam w sprawie mojego L4, a jeśli pisałam to przepraszam, ze się powtarzam Ogólnie sytuacja wyglada tak, ze jak zadzwoniłam w środę do kliniki i opisałam moją sytuację ze zwolnieniem, to pani powiedziała, ze umówi mnie na czwartek (wczoraj) do mojego lekarza i on mi zaocznie na koniec dnia wystawi zwolnienie. Mam świadomość, ze koniec jego pracy może wypadać nawet wieczorem i potrzeba czasu, żeby to zwolnienie pojawiło się w systemie, ale Kurcze nie wiem, co robić. A jak zapomniał? A jak nie wystawił, bo nie? Co ja zrobię np w poniedziałek? Taki mam stres na koniec roku
Gabson123
Tak, 83 na czczo. Chociaż podejrzewam że dostanę skierowanie na krzywą niedługo ze względu na cukrzyce w poprzedniej ciążyglukoza spoko?
reklama
Gabson123
Fantastycznie ! Miło Cię tu widzieć, gratulacjeCześć!
Podziel się: