reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Dziewczyny, czy może któraś z Was wie jak interpretować „doubletest hcg” z wynikiem 104 IU/L oraz papp-a 0,310 (p.d.e.) ??? Wiem, że jest to tylko 1% hcg i nie należy go interpretować jak standardowy poziom hcg, ale za cholerę nie wiem i tak jak to ogarnąć. To były próbki krwi do przezierności karkowej, którą mi dopiero wyznaczą.

reklama
Ja dziś od rana nie czuję właściwie żadnych objawów, więc nerwowy dzień. W ogóle macie pieski? Moja się zachowuje jakby coś czuła i strasznie mnie pilnuje, nawet jak idę do łazienki to się zrywa ze snu i biegnie za mną 😅
ja nie mam, ale moja mama ma i już od jakiegoś czasu jak tylko do nich pojechałam to do mnie biegła, wskakiwała na mnie, lizała itp 🙈

Do góry