Malwina89
Fanka BB :)
100% o ile jest wystawione z kodem ciążowymBez premii damy rade, to był dla nas ekstra cash, który lądował jako oszczędności.
A na L4 w ciąży jest 100% czy 80% wypłacane?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
100% o ile jest wystawione z kodem ciążowymBez premii damy rade, to był dla nas ekstra cash, który lądował jako oszczędności.
Ciążowe L4 jest 100% płatneBez premii damy rade, to był dla nas ekstra cash, który lądował jako oszczędności.
To jeszcze nie tak źle jesli 100% podstawyCiążowe L4 jest 100% płatne
W poprzedniej ciąży miałam wyliczaną średnia zarobków z 12 miesięcy przed ciąża włącznie z premiami dodatkami itp więc wyszło mi więcej niż podstawa. Możliwe że i u Ciebie tak bedzieTo jeszcze nie tak źle jesli 100% podstawy
Ja jutro 9:50...Dzień dobry jak samopoczucie dzisiaj ? Ktoś dzisiaj wizytuje? Ja jutro o 9:40 i naprawdę nie mogę się już doczekać wizyty
A to się gdzieś zgłasza że jest się w ciąży czy jak wystawi lekarz L4 ciążowe to tyle?W poprzedniej ciąży miałam wyliczaną średnia zarobków z 12 miesięcy przed ciąża włącznie z premiami dodatkami itp więc wyszło mi więcej niż podstawa. Możliwe że i u Ciebie tak bedzie
ja siedzę w pracy i zasypiam. Chyba nigdy mi się tak spać nie chciało, jak w ostatnich kilku dniachDzień dobry jak samopoczucie dzisiaj ? Ktoś dzisiaj wizytuje? Ja jutro o 9:40 i naprawdę nie mogę się już doczekać wizyty
ja nie mam, ale moja mama ma i już od jakiegoś czasu jak tylko do nich pojechałam to do mnie biegła, wskakiwała na mnie, lizała itpJa dziś od rana nie czuję właściwie żadnych objawów, więc nerwowy dzień. W ogóle macie pieski? Moja się zachowuje jakby coś czuła i strasznie mnie pilnuje, nawet jak idę do łazienki to się zrywa ze snu i biegnie za mną