Szczęściara. Mnie popołudniami już strasznie muliDzień dobry nie mierzę ciśnienia, zawsze miałam raczej z tych niższych. Dzisiaj ktoś wizytuje? Powodzenia! Ja czuję się jakbym w ciąży nie była. Wciąż tylko cycek.
reklama
Helilo
Fanka BB :)
No dobrze może sprostuje to moje super samopoczucie. Mam epizody albo totalnego wyczerpania psych i fiz (np. dzisiaj) albo mnie coś zmuli i pójdę powytrząsac się nad sedesem , ale to mija.
Z zabawek może jakieś fajne gry? Puzzle kosmosu np.
Za te pieniądze będzie też już niezłe Lego
Z zabawek może jakieś fajne gry? Puzzle kosmosu np.
Za te pieniądze będzie też już niezłe Lego
ale super, że wszystko superJestem po wizycie, wszystko super, biło serduszko 7 tyg. 2 dni
teraz opuszczam na jakiś czas forum żeby się nie stresować. Papa
ja jestem wysokociśnieniowcem, ale w poprzedniej ciąży górne ciśnienie potrafiło mi zejść do 105. Za to u lekarza 160 to była norma ogólnie w ciazy ciśnienie może spadać i to dużo lepiej niż w druga stronęDziewczyny mierzycie ciśnienie w ciazy? Zawsze miałam idealne ciśnienie 120/80 a wczoraj popołudniowej drzemce 90/50, ledwo żyłam… trochę zaczynam się tym martwić :/
ja bym pewnie bezpiecznie kupiła coś z LOL, bo to chyba większość dzieci lubiJa mam pytanko.. przyjeżdzają do nas na święta dzieci chłopiec lat 7 i dziewczynka 5 lat która nie bawi się lalkami tylko raczej zabawkami dla chłopca czy macie może jakiś pomysł na prezenty w kwocie 100-200 zł? Już sama nie wiem co im kupić, raczej dzieci które nie mają zbyt wiele zabawek. Jak ktoś ma pomysł to może priv bo tu nie będziemy zawalać a jestem trochę zdesperowana dlatego piszę
gratkiSporo nas dzisiaj z wizytami. Tak się składa, że ja już po . Dobrze sobie wyliczyłam, że dzisiaj 6+6, usg to potwierdziło . Termin na 11.08.23 ale karty ciąży jeszcze nie ma, jestem zapisana za 2 tygodnie jak zrobię wyniki trzymam kciuki za resztę wizyt
No tak, ale LOL to raczej nie dla chłopca. Hmmm No to może jakąś grę?Ja mam pytanko.. przyjeżdzają do nas na święta dzieci chłopiec lat 7 i dziewczynka 5 lat która nie bawi się lalkami tylko raczej zabawkami dla chłopca czy macie może jakiś pomysł na prezenty w kwocie 100-200 zł? Już sama nie wiem co im kupić, raczej dzieci które nie mają zbyt wiele zabawek. Jak ktoś ma pomysł to może priv bo tu nie będziemy zawalać a jestem trochę zdesperowana dlatego piszę
asiasiasia
Hej. Przepraszam ze sie od wczoraj nie odzywam. Musialam jakos to odchorowac. I tak sie zastanawiam czy w ogole lekarz widzial cialko zolte ? Zapomnialam zapytac. Pecherzyk jest zwolnienie lekarskie dostalam zaswiadczenke tez narazie bez terminu porodu. No i lekarz powiedzial ze za 2 tygodnie okaze sie czy w ogole jest zarodek. Mnie strasznie dzis boli brzuch i piersi. Przepraszam ze panikuje ze marudze itp. poprostu nie znam sie za bardzo na tym wszytskim. A i z pozoru jestem panikara .
Hej dziewczyny, ja jak zwykle w humorze nieszampańskim. Współczuje ludziom wokół mnie, bo ja albo chodzę i stękam, że plamię albo mnie coś boli, albo że mam mdłości coraz częściej zaczyna dokuczać mi zgaga, a że ja ogólnie choruje na refluks, No to będzie tylko gorzej pytałam lekarza na początku (nie mojego prowadzącego), czy mogę brać swoje leki na refluks, to usłyszałam, ze nie, ale wiem, ze niektóre dziewczyny biorą. Muszę pogadać o tym z moim ginem
wiem, że łatwo napisać, ale… tylko spokój nas uratuje. Będzie dobrze, ciąże młodsze naprawdę się zdarzają. No bo nie miałaś żadnego monitoringu ani nic?Hej. Przepraszam ze sie od wczoraj nie odzywam. Musialam jakos to odchorowac. I tak sie zastanawiam czy w ogole lekarz widzial cialko zolte ? Zapomnialam zapytac. Pecherzyk jest zwolnienie lekarskie dostalam zaswiadczenke tez narazie bez terminu porodu. No i lekarz powiedzial ze za 2 tygodnie okaze sie czy w ogole jest zarodek. Mnie strasznie dzis boli brzuch i piersi. Przepraszam ze panikuje ze marudze itp. poprostu nie znam sie za bardzo na tym wszytskim. A i z pozoru jestem panikara .
asiasiasia
nie, nie mialam. W tym miesiacu jesli by sie nie udalo mialam po @ sie wybrac. Najgorzej ze nie wiem czy bylo to cialko zolte i ktory to tydzien tak naprawde. Bo lekarz sugerowal sie OM czyli dzis powinien byc 5 tydzien i 2 dzien. A chyba bedzie 4 tydzien i 2 dzien .wiem, że łatwo napisać, ale… tylko spokój nas uratuje. Będzie dobrze, ciąże młodsze naprawdę się zdarzają. No bo nie miałaś żadnego monitoringu ani nic?
reklama
a istnieje opcja, ze zaszłaś w ciąże tydzień później? I kiedy wyszedł Ci pozytywny test ciążowy?nie, nie mialam. W tym miesiacu jesli by sie nie udalo mialam po @ sie wybrac. Najgorzej ze nie wiem czy bylo to cialko zolte i ktory to tydzien tak naprawde. Bo lekarz sugerowal sie OM czyli dzis powinien byc 5 tydzien i 2 dzien. A chyba bedzie 4 tydzien i 2 dzien .
Podziel się: