reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Dzień doberek! Wczoraj miała miejsce taka sytuacja…mój sekret poszedł się je.. walić 🤡😆🙈..Przez to, że wczoraj był to nasz ostatni dzień w robocie przed świętami, to pod koniec dnia otworzyli w biurze szampana i nawet bez pytania postawiono mi lampeczkę pełną bąbelków przed fejsem 😆🥲. A że siedziałyśmy akurat w gronie lasek, baby takie są..łatwo się domyślają i od razu wysnuły, że to cionż. Nie udało mi się dotrzymać tajemnicy tak, jak planowałam..do 12 tc 🥸🥹… Jednakże poprosiłam o nie ekscytowanie się na tym etapie (tym bardziej, że znają moją poprzednią historię z poronieniem) i poczekanie z oficjalnym ogłoszeniem tego do przynajmniej końca stycznia 🙈. Alkohol wszystko zepsuł 🤡😅

Ja mam pytanko.. przyjeżdzają do nas na święta dzieci chłopiec lat 7 i dziewczynka 5 lat która nie bawi się lalkami tylko raczej zabawkami dla chłopca 😅 czy macie może jakiś pomysł na prezenty w kwocie 100-200 zł? Już sama nie wiem co im kupić, raczej dzieci które nie mają zbyt wiele zabawek. Jak ktoś ma pomysł to może priv bo tu nie będziemy zawalać a jestem trochę zdesperowana dlatego piszę 😞

Dzień dobry :) nie mierzę ciśnienia, zawsze miałam raczej z tych niższych. Dzisiaj ktoś wizytuje? Powodzenia! Ja czuję się jakbym w ciąży nie była. Wciąż tylko cycek.
Ja dziś idę wieczorkiem😃 też się czuję jakbym nie była w ciąży, ale dziś pierwszy raz zwymiotowałam... Więc chyba się coś zaczyna..

Sporo nas dzisiaj z wizytami. Tak się składa, że ja już po 😊. Dobrze sobie wyliczyłam, że dzisiaj 6+6, usg to potwierdziło . Termin na 11.08.23 ale karty ciąży jeszcze nie ma, jestem zapisana za 2 tygodnie jak zrobię wyniki 🥰 trzymam kciuki za resztę wizyt 🥰

Załączniki

• F73D14B8-53E3-417E-94C6-A36FB6103583.jpeg
    F73D14B8-53E3-417E-94C6-A36FB6103583.jpeg
    2 MB · Wyświetleń: 67
Hej wszystkim 🙂
U mnie ogarnianie, sprzątanie i przygotowywanie się powoli do Wigilii, bo kolacja u nas na 13 osób 😉
Cicho zazdroszczę tych wizyt, muszę być cierpliwa... Nie czuję żadnych objawów, jeno biust duży.
Oczywiście mam się czym zająć, bo już synowie temperatura wystrzeliła, mąż pojechał do lekarza z nimi 🙄

Kreatywnynick- pomyślę, bo moje nie były lalkowe też, figurki różne takie raczej do ręki zabawki, Sylvanian były wtedy popularne, chyba dalej są 😉 zapytam sąsiadkę co ma 5 łatkę. Chłopaki to różnie, mój 8latek dinozaury i rekiny i wszystko z tym związane, lego, puzzle itp. siostry synowie Zingsy i też dino 🙂 jak coś przypomni mi się to dam znać, bo teraz na szybko tak

reklama
Do góry