reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

Dziewczyny, jak z Waszym apetytem? U mnie rano jest jeszcze ok ale od południa już w pracy ledwo jestem w stanie wysiedzieć bo strasznie mnie mdli a wieczorami mam jeszcze gorzej nasilone objawy, przeszkadza mi każdy zapach a już zapach smażonego boczku, pizzy i zapach ogólnie jakiegokolwiek mięsa wywołuje u mnie odruch wymiotny. Jedyne co jestem w stanie zjeść to warzywa, owoce i słodycze a w szczególności lody. Mam nadzieje ze to niedługo się skończy bo jak nie to ja się wykoncze :(
ja rano nie mogę zjeść śniadania w ogóle 🥴. Biorę śniadanie do pracy i jem je jak mnie najdzie 😆🥲

reklama
@Paulusman co uważasz o przypięciu terminów? Bo już się dużo wyklarowało w sumie i mamy dużo serduszek ❣️

Możemy zapisać. Tylko przed świętami mogę mieć problem z czasem, żeby to ogarnąć. :)
Może na spokojnie w święta do tego przysiądziemy? Więcej nas będzie po przedświątecznych badaniach :)

reklama
Do góry