gratki a termin masz na 31.07 czy 1.08?
Mi w ogóle lekarz na nfz policzył z głowy termin i mam w karcie ciąży wpisane 29.07
Ale weź nas teraz nie opuszczaj, coo? co prawda lipcówki na pewno też są fajne... ale zostań
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratki a termin masz na 31.07 czy 1.08?
Mi w ogóle lekarz na nfz policzył z głowy termin i mam w karcie ciąży wpisane 29.07
No właśnie... Ja też kiedyś byłam na lipcowych mamach ,a rodziłam w czerwcu ale od nich nie przeniosłabym się za chińczykaAle weź nas teraz nie opuszczaj, coo? co prawda lipcówki na pewno też są fajne... ale zostań
kurczę właśnie nic mi nie powiedział na temat terminu, według ostatniej miesiączki to 4.08. Moje cykle trwały średnio 32 dni a ostatni 37.gratki a termin masz na 31.07 czy 1.08?
zostaje, nastawiłam się na sierpieńAle weź nas teraz nie opuszczaj, coo? co prawda lipcówki na pewno też są fajne... ale zostań
Hahah w życiu Was nie zostawię 8 lat temu byłam na grudniowkach, a urodziłam 21 listopada. I mimo wszystko dalej twierdzę, że byłam grudniówkąAle weź nas teraz nie opuszczaj, coo? co prawda lipcówki na pewno też są fajne... ale zostań
Ja mam tak,że rano kawa..w pracy jakaś kanapka,a później im dalej w las tym gorzej..im bliżej wieczora,tym bardziej mnie mdli.Jestem głodna,ale w lodówce wszystko jest nie takie..dzisiaj np. zjadłam mala zapiekankę na śniadanie ,a na kolację 4 banany i to tyleDziewczyny, jak z Waszym apetytem? U mnie rano jest jeszcze ok ale od południa już w pracy ledwo jestem w stanie wysiedzieć bo strasznie mnie mdli a wieczorami mam jeszcze gorzej nasilone objawy, przeszkadza mi każdy zapach a już zapach smażonego boczku, pizzy i zapach ogólnie jakiegokolwiek mięsa wywołuje u mnie odruch wymiotny. Jedyne co jestem w stanie zjeść to warzywa, owoce i słodycze a w szczególności lody. Mam nadzieje ze to niedługo się skończy bo jak nie to ja się wykoncze
Uwielbiam to,u mnie to standardA ja nadal czekam (od 20) przed gabinetem do ginekologa. I chyba wejdę o 22.
Napisz jak wyjdziesz koniecznie, trzymam kciukiA ja nadal czekam (od 20) przed gabinetem do ginekologa. I chyba wejdę o 22.