reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

@Emka24@ cudnie, że jest serduszko❤️
@PCOSka wow!!! Ale super, że bliźniaki😁 a co do tego, że niemożliwe, że ciąża młodsza, to mi na początku tez mówili, ze ciąża będzie młodsza, a ja wiedziałam, ze to niemożliwe i na ostatnim usg jednak daty się praktycznie zeszły, więc myśle, ze po prostu na tak wczesnym etapie jest to po prostu ciężko określić
@karolamk super, gratki serduszka!💕

reklama
Ja żeby przemycić trochę warzyw do diety, zrobiłam sobie dziś na szybko tortille z mrożonymi warzywami, pychota. W końcu coś zjadłam ze smakiem 🥲
My dziś na kolację jedliśmy własnej roboty frytki z posypką (pekinka, ogórek, pomidor, ketchup, sos czosnkowy własnej roboty oraz mięso gyros) Przepyszne i sycące 🥰🤭

My dziś na kolację jedliśmy własnej roboty frytki z posypką (pekinka, ogórek, pomidor, ketchup, sos czosnkowy własnej roboty oraz mięso gyros) Przepyszne i sycące 🥰🤭
Ja dzisiaj 20 minut myślałam w sklepie co na obiad, zrobiłam chlebki naan i tez gyros i sałatkę i zjadłam same chlebki naan bo wszystko inne mi śmierdziało 😱

Wspaniale wieści od Was wizytujące 🥳 a już te podwójne szczęścia to wow, mój mąż ma brata bliźniaka, obaj uważają że to super jest!

Aż zazdroszczę, że ja przed Świętami nie zobaczę ani nie usłyszę nic 😐 sprawdziłam czy ewentualnie wolne terminy na usg są 23.12 ale u tego lekarza co chcę to przed Sylwestrem jakiś pojedynczy, więc ten 27.12 musi mi wystarczyć 😉

Wróciłam że spotkania opłatkowego u najmłodszego syna najedzona 🤦‍♀️ nie powstrzymałam się przed ciastem, bo sama rzadko robię i teraz mdli mnie, w końcu 😆
Czuję też lekki stresik, chodzę co tydzień na basen na pływanie z instruktorem i kurde boli mnie podbrzusze, oby od pływania... Nie lubię takich dziwnych bóli 😐

reklama
Do góry