reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

@Emka24@ cudnie, że jest serduszko❤️
@PCOSka wow!!! Ale super, że bliźniaki😁 a co do tego, że niemożliwe, że ciąża młodsza, to mi na początku tez mówili, ze ciąża będzie młodsza, a ja wiedziałam, ze to niemożliwe i na ostatnim usg jednak daty się praktycznie zeszły, więc myśle, ze po prostu na tak wczesnym etapie jest to po prostu ciężko określić
@karolamk super, gratki serduszka!💕

reklama
Ja żeby przemycić trochę warzyw do diety, zrobiłam sobie dziś na szybko tortille z mrożonymi warzywami, pychota. W końcu coś zjadłam ze smakiem 🥲
My dziś na kolację jedliśmy własnej roboty frytki z posypką (pekinka, ogórek, pomidor, ketchup, sos czosnkowy własnej roboty oraz mięso gyros) Przepyszne i sycące 🥰🤭

My dziś na kolację jedliśmy własnej roboty frytki z posypką (pekinka, ogórek, pomidor, ketchup, sos czosnkowy własnej roboty oraz mięso gyros) Przepyszne i sycące 🥰🤭
Ja dzisiaj 20 minut myślałam w sklepie co na obiad, zrobiłam chlebki naan i tez gyros i sałatkę i zjadłam same chlebki naan bo wszystko inne mi śmierdziało 😱

Wspaniale wieści od Was wizytujące 🥳 a już te podwójne szczęścia to wow, mój mąż ma brata bliźniaka, obaj uważają że to super jest!

Aż zazdroszczę, że ja przed Świętami nie zobaczę ani nie usłyszę nic 😐 sprawdziłam czy ewentualnie wolne terminy na usg są 23.12 ale u tego lekarza co chcę to przed Sylwestrem jakiś pojedynczy, więc ten 27.12 musi mi wystarczyć 😉

Wróciłam że spotkania opłatkowego u najmłodszego syna najedzona 🤦‍♀️ nie powstrzymałam się przed ciastem, bo sama rzadko robię i teraz mdli mnie, w końcu 😆
Czuję też lekki stresik, chodzę co tydzień na basen na pływanie z instruktorem i kurde boli mnie podbrzusze, oby od pływania... Nie lubię takich dziwnych bóli 😐

reklama
Do góry