reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

Dziewczyny, planujecie używać detektora tętna? Widzę, ze niektóre dziewczyny używają już w 9tc, a że ja dziś/jutro mam 8tc to już można byłoby ewentualnie coś myśleć. Z drugiej strony obawiam się, ze jak nie znajdę serca dziecka, to wpadnę w panikę

Chciałabym, ale wydawało mi się że to jeszcze za wcześnie. Rzeczywiście ciężko na tym etapie namierzyć serduszko i raczej bardziej bym się tym denerwowała. Chociaż to niegłupi pomysł na prezent pod choinkę 😀

reklama
Chciałabym, ale wydawało mi się że to jeszcze za wcześnie. Rzeczywiście ciężko na tym etapie namierzyć serduszko i raczej bardziej bym się tym denerwowała. Chociaż to niegłupi pomysł na prezent pod choinkę 😀
mi się tez wydaje, że to bardzo wcześnie, ale czy na fb czy tutaj na forum (chyba na lipcowkach) mignęło mi, że dziewczyny już normalnie używają w 9tc

Dziewczyny, planujecie używać detektora tętna? Widzę, ze niektóre dziewczyny używają już w 9tc, a że ja dziś/jutro mam 8tc to już można byłoby ewentualnie coś myśleć. Z drugiej strony obawiam się, ze jak nie znajdę serca dziecka, to wpadnę w panikę
miałam plan kupić w poronionej ciąży, ale potem doczytałam, że nie zawsze da się złapać tętno. Nie chcę przysparzać sobie dodatkowego stresu.

I wlasnie z tego względu moja gin mi odradziła i nie miałam.

Ja jestem mega słaba w gadżety i inne potrzebne rzeczy dla przyszłej dzidzi więc nie ukrywam, że będę się tu na forum bacznie przyglądać bo jak wiemy niektóre czekają już na kolejne z rzędu pociechy i to super! Bo mamuśki będą podpowiadać co się faktycznie przydaje 😁

Halo, halo! Dziewczyny z dzisiejszych wizyt, czekamy na wieści!!

reklama
Ja mam, ale gdzieś tak od 14 tygodnia zaczęło łapać. Jest fajne do momentu ruchów. Później już czujesz dziecko nie ma po co słuchać.

Edit. Znalazłam nagranie z 13 tygodnia. 😛

Do góry