reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

Dzień dobry dziewczyny, ja podobnie jak niektóre i popalalam te jednorazowe wappy i wypiłam dwa kieliszki wina, bo kto by się spodziewał takiego prezentu mikołajkowego, test robiłam 6.12, 2 dni po spodziewanej @ myślę, że zamartwianie się bardziej szkodzi niż nieświadomie wypity %

Tym razem korzystam całkowicie z medicover, bo mamy pakiet dobry, wcześniej miałam swojego gina, facet jest super więc jakby mi tu było źle to zawsze mogę prowadzić u niego. Choć kasę tę wolę przeznaczyć np. na odmładzające kobido 😁

reklama
Aaa bo wam nie powiedzialam.hehe ;) powiedzielismy o ciazy najblizszej rodzinie i w tym.mojemu synkowi hehe.miedzy ktorym bedzie 10.lat roznicy. Mowi do.nas tak "bede pilnowal, ale jak dorosnie ustawie pod siebie " hehehe.
super, że taka reakcja synka. U mnie dwie dziewczyny i dwie skrajnie różne reakcje😜 jedna powiedziała, że jej to nie interesuje, a ja jestem po prostu NIEODPOWIEDZIALNA, a druga się cieszy. Ale znając je, to ta oburzona będzie super siostrą, a ta co się teraz cieszy będzie rzucać później kłody pod nogi (to dziecko z wieloma problemami zdrowotnymi, wszyscy wokół niej skaczą, wiec nie zniesie raczej dobrze konkurencji)

reklama
Do góry