reklama
może faktycznie zbadam progesteron, namowilas mnieTo ja przy moich dawkach wiem że nic nie wolno więcej dać. A patrz jak mi skacze poziom. Ale przy twoich spokojnie coś możesz jeszcze brać na moje oko.
Lepiej mieć coś wykluczone i być spokojnym niż nie zbadać i się martwić. Ale widzisz ja mam troszkę inne podejście bo dużo się oczytałam. Jeden transfer wlanienie mi się nie udał bo przed miałam 15 a na 3 dzień po miałam niecałe 4. Wiec ja go pilnuje bardzo z moją Panią Doktor ;P Oczywiście to nie priorytet bo są dziewczyny które mają na poziomie 15 całą ciążę i jest wszystko super.może faktycznie zbadam progesteron, namowilas mnie
Właśnie tak samo czytałam że plamienia bez skrzepów i żywej krwi nie powinny wzbudzać wielkiego niepokoju. ;Pkochana kiedy masz ginekologa ? Jesli to plamienia jasno rozowe bez skrzepow ? To nie ma sie czym martwic a moze rzeczywiscie slaby progesteron ? Ja dzis zrobilam kolejny test i to popoludniu i kreska coraz ciemniejsza
mylenne
Fanka BB :)
Ja po inseminacji też miałam zlecony przez lekarza prawie od razu progesteron, akurat wypadł mi 2-dniowy wyjazd służbowy na który zapomniałam na śmierć zabrać duphastonu i po powrocie zaczęłam delikatnie plamić. Przyjęłam podwójną dawkę i potem już normalnie i jak ręką odjął więc jestem przekonana, że u mnie kwestia plamienia mogła być spowodowana spadkiem proga.
Sprawdź, to nie kosztuje jakos dużo, a daje dużo spokoju
Ja jutro jadę zbadać sobie poziom estradiolu, progesteronu, zrobić morfologie i myślę o progesteronie tydzień temu miałam 2888 nie wiem ile teraz powinnam miećJa po inseminacji też miałam zlecony przez lekarza prawie od razu progesteron, akurat wypadł mi 2-dniowy wyjazd służbowy na który zapomniałam na śmierć zabrać duphastonu i po powrocie zaczęłam delikatnie plamić. Przyjęłam podwójną dawkę i potem już normalnie i jak ręką odjął więc jestem przekonana, że u mnie kwestia plamienia mogła być spowodowana spadkiem proga.
ja mam takie przerwy po 2-3 dni i znów plamię. Wtf. Bardziej mnie martwi ten dyskomfort/ból przy tym. Już zaczynam się zastanawiać, czy to nie jest jakaś nadzerka czy coś. No bo czemu mnie tak „rozpiera” i piecze przy tym?Ja już mam 13 dzień plamienia. Można powiedzieć, że już się przyzwyczaiłam.
Może warto zasięgnąć porady innego lekarza niż tego co prowadzi Ci ciążę ?ja mam takie przerwy po 2-3 dni i znów plamię. Wtf. Bardziej mnie martwi ten dyskomfort/ból przy tym. Już zaczynam się zastanawiać, czy to nie jest jakaś nadzerka czy coś. No bo czemu mnie tak „rozpiera” i piecze przy tym?
reklama
ja już byłam u tylu lekarzy, że chyba mało prawdopodobne, żeby ktoś czegoś nie dopatrzył ale spróbuje się jutro umówić z compensy, niech sprawdza jeszcze raz dokładnie, czy nie ma nadżerki, infekcji czy czegokolwiek jeszcze k@&wa innego bo moj gin chyba ma wolne w tym tygodniu, wiec nie mam co przekładać wizytęMoże warto zasięgnąć porady innego lekarza niż tego co prowadzi Ci ciążę ?
Podziel się: