Wszędzie szukałam tego nosa i rogów i nigdzie nie znalazłam!
Ja kupiłam na shoppee za jakieś 25 zł. Fajnie to wygląda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszędzie szukałam tego nosa i rogów i nigdzie nie znalazłam!
ja mam całe stosy w garażu, bo my ogólnie co roku kupujemy, bo ciagle coś gubimy a ostatni komplet kupiłam na SHEIN jako model pozuje nawet samochód taki jak mojWszędzie szukałam tego nosa i rogów i nigdzie nie znalazłam!
A moja mama na aucie ma na grillu gwiazdę, a zamiast rogów choinki
Takich cudów jeszcze nie widziałam
ja zdecydowanie też, święta bez renifera to nie świętaKozak, ale jednak jestem team rogi
Mam to samo, praca zdalna i covid spowodowały to, że w sumie lubię siebie bez makijażu jedyne co czasami muszę namalować to brwi bo mam mega slabe i cieniutkie swoje.. Włosów też nie obcięłam od dwóch lat i mam długie, aż do tyłka a farbowałam już ileś lat temu, wolę swoje naturalne jakoś.Piękne macie paznokcie i paznokciowe inspiracje jakoś od kiedy się zaczął covid i zaczęłam pracować praktycznie tylko zdalnie, to przestałam się malować i paznokci też już nie robię. Jest to oszczędność czasu i pieniędzy, chociaż czasem jak popatrzę na takie piękne zdjęcia jak Wasze, to mi wraca chęć do zmian
ja sobie ciachnęłam permanentne i mam spokój, bo nie chciały odrosnąć wyrwane 100 lat temu.Mam to samo, praca zdalna i covid spowodowały to, że w sumie lubię siebie bez makijażu jedyne co czasami muszę namalować to brwi bo mam mega slabe i cieniutkie swoje.. Włosów też nie obcięłam od dwóch lat i mam długie, aż do tyłka a farbowałam już ileś lat temu, wolę swoje naturalne jakoś.
Ja też sobie zrobiłam permanentne, bo moje brwi bez henny jeszcze są blond więc teraz mam chociaż bardziej widoczneja sobie ciachnęłam permanentne i mam spokój, bo nie chciały odrosnąć wyrwane 100 lat temu.