reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Wszędzie szukałam tego nosa i rogów i nigdzie nie znalazłam! 😅
ja mam całe stosy w garażu, bo my ogólnie co roku kupujemy, bo ciagle coś gubimy🤣 a ostatni komplet kupiłam na SHEIN😁 jako model pozuje nawet samochód taki jak moj🤣

Załączniki

• IMG_0941.jpeg
    IMG_0941.jpeg
    75,4 KB · Wyświetleń: 59
Piękne macie paznokcie i paznokciowe inspiracje 🤩 jakoś od kiedy się zaczął covid i zaczęłam pracować praktycznie tylko zdalnie, to przestałam się malować i paznokci też już nie robię. Jest to oszczędność czasu i pieniędzy, chociaż czasem jak popatrzę na takie piękne zdjęcia jak Wasze, to mi wraca chęć do zmian 😀
Mam to samo, praca zdalna i covid spowodowały to, że w sumie lubię siebie bez makijażu 😃 jedyne co czasami muszę namalować to brwi😅 bo mam mega slabe i cieniutkie swoje.. Włosów też nie obcięłam od dwóch lat i mam długie, aż do tyłka 🥰a farbowałam już ileś lat temu, wolę swoje naturalne jakoś.

Mam to samo, praca zdalna i covid spowodowały to, że w sumie lubię siebie bez makijażu 😃 jedyne co czasami muszę namalować to brwi😅 bo mam mega slabe i cieniutkie swoje.. Włosów też nie obcięłam od dwóch lat i mam długie, aż do tyłka 🥰a farbowałam już ileś lat temu, wolę swoje naturalne jakoś.
ja sobie ciachnęłam permanentne i mam spokój, bo nie chciały odrosnąć wyrwane 100 lat temu.

reklama
Do góry