reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
A tak pozostając w temacie kosmetyków - też jesteście takimi makijażowymi freakami?😬 ja baaaardzo i kocham głównie to, co się świeci💕 właśnie zakochałam się w nowej kolekcji Fagaty od Ingrid. Wczoraj kupiłam zestaw błyszczyków, dzisiaj paletę do konturowania (jest w niej róż z drobinkami💕). Coś czuje, że kupię jeszcze więcej i cudownie przedświąteczne zaliczę bankructwo😁 dobrze że mąż przyjeżdża, to będzie płacił kurierom za wszystkie paczki, które zamówiłam🤭
A właśnie w oczekiwaniu na męża wstąpiłam na kawę

Jaka kawa. O mamusiu. Bardzo zazdroszczę! 😀 ja trochę mniej się bawię makijażem od kilku lat. Bardzo klasyczny i sprawdzony na co dzień robię, ale polubiłam rozswietlacze. Usta raczej pomadki ochronne delikatnie barwiące niż szminki. Czasem pomadka matowa/błyszczyk.
Zjadłam dzisiaj jajka na miękko. Były rewelacyjne. 🥰

Ja też cały czas robię sama 😃 pracowałam w paznokciach kiedyś, dzięki czemu nie zajmuje mi to dużo czasu na szczęście 🥴. Może zrób takie, by pasowały i pod te święta i sylwestra 😆🔥
ja robiłam kurs paznokciowy jak miałam 16 lat, ale to były czasy, gdzie jeszcze hybryd nie było, więc prehistoria🤣
Tak właśnie myśle, ze może kupię sobie jakiś kolor z neonail z tej serii flash. Mam crazy vegas, ale tak patrzę ze smakiem na to LA mood🤔

Załączniki

• IMG_0928.jpeg
    IMG_0928.jpeg
    161,4 KB · Wyświetleń: 51
A tak pozostając w temacie kosmetyków - też jesteście takimi makijażowymi freakami?😬 ja baaaardzo i kocham głównie to, co się świeci💕 właśnie zakochałam się w nowej kolekcji Fagaty od Ingrid. Wczoraj kupiłam zestaw błyszczyków, dzisiaj paletę do konturowania (jest w niej róż z drobinkami💕). Coś czuje, że kupię jeszcze więcej i cudownie przedświąteczne zaliczę bankructwo😁 dobrze że mąż przyjeżdża, to będzie płacił kurierom za wszystkie paczki, które zamówiłam🤭
A właśnie w oczekiwaniu na męża wstąpiłam na kawę
Ogólnie lubię bardzo kosmetyki i odwalać jakieś fajne makijaże, ale chciałabym np. móc potrafić zrobić idealne kreski jak to pokazują na rolkach ig 😆😆 niby sobie zrobię, ale za każdym razem wychodzą inaczej. W konturowanie nie umiem…😂

ja robiłam kurs paznokciowy jak miałam 16 lat, ale to były czasy, gdzie jeszcze hybryd nie było, więc prehistoria🤣
Tak właśnie myśle, ze może kupię sobie jakiś kolor z neonail z tej serii flash. Mam crazy vegas, ale tak patrzę ze smakiem na to LA mood🤔

Uwielbiam takie złote i szampańskie.
Niestety mam uczulenie na neonail. Kiedyś sama sobie robiłam. Średnio mi to wychodziło, ale lubiłam.

La mood właśnie ma ładny odcień 🫶🏻🤩 Ja w hybrydy już się nie bawię choć mam tego sporo na chacie..ale od długiego czasu robię zwykłymi lakierami i powiem wam, że tydzień mi trzymają. Przede wszystkim nie myję naczyń 😂😂🥸 mam mojego zmywaka, który to lubi 😝

Jaka kawa. O mamusiu. Bardzo zazdroszczę! 😀 ja trochę mniej się bawię makijażem od kilku lat. Bardzo klasyczny i sprawdzony na co dzień robię, ale polubiłam rozswietlacze. Usta raczej pomadki ochronne delikatnie barwiące niż szminki. Czasem pomadka matowa/błyszczyk.
Zjadłam dzisiaj jajka na miękko. Były rewelacyjne. 🥰
kawa o nazwie KitKat, pierwszy raz taką piję, ogólnie chyba pierwszy raz jestem w So Coffee, zazwyczaj korzystam z usług Starbucks😬
Rozświetlacze to właśnie moja największa miłość i to glownie takie, które widać z kosmosu🤣 np Diamond bomb od Fenty❤️
A co do jajek, to w pierwszej ciąży zrobiłam na miękko i w trakcie okazało się, ze były trochę za bardzo na miękko i teraz mam delikatną traumę😐

Ogólnie lubię bardzo kosmetyki i odwalać jakieś fajne makijaże, ale chciałabym np. móc potrafić zrobić idealne kreski jak to pokazują na rolkach ig 😆😆 niby sobie zrobię, ale za każdym razem wychodzą inaczej. W konturowanie nie umiem…😂
dlatego ja od dłuższego czasu nie robię kresek eyelinerem, bo za dużo czasu mi schodzi🤣 teraz preferuje kredki🙈

kawa o nazwie KitKat, pierwszy raz taką piję, ogólnie chyba pierwszy raz jestem w So Coffee, zazwyczaj korzystam z usług Starbucks😬
Rozświetlacze to właśnie moja największa miłość i to glownie takie, które widać z kosmosu🤣 np Diamond bomb od Fenty❤️
A co do jajek, to w pierwszej ciąży zrobiłam na miękko i w trakcie okazało się, ze były trochę za bardzo na miękko i teraz mam delikatną traumę😐

Jak to za bardzo na miękko? 😀 moje na miękko są przeważnie trochę za bardzo na twardo 😅

reklama
Jeśli gotujecie ba indukcji to jajka najpierw ocieplamy w ciepłej wodzie. Wrzucamy na wrzątek, zmniejszamy na 6 i gotujemy 5 min. Są ideolo.

Do góry