reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
A tak pozostając w temacie kosmetyków - też jesteście takimi makijażowymi freakami?😬 ja baaaardzo i kocham głównie to, co się świeci💕 właśnie zakochałam się w nowej kolekcji Fagaty od Ingrid. Wczoraj kupiłam zestaw błyszczyków, dzisiaj paletę do konturowania (jest w niej róż z drobinkami💕). Coś czuje, że kupię jeszcze więcej i cudownie przedświąteczne zaliczę bankructwo😁 dobrze że mąż przyjeżdża, to będzie płacił kurierom za wszystkie paczki, które zamówiłam🤭
A właśnie w oczekiwaniu na męża wstąpiłam na kawę
Kiedyś byłam, teraz wydaje mi się ze jestem bardzo do tyłu i makijaż od roku codziennie ten sam 😅

Piękne macie paznokcie i paznokciowe inspiracje 🤩 jakoś od kiedy się zaczął covid i zaczęłam pracować praktycznie tylko zdalnie, to przestałam się malować i paznokci też już nie robię. Jest to oszczędność czasu i pieniędzy, chociaż czasem jak popatrzę na takie piękne zdjęcia jak Wasze, to mi wraca chęć do zmian 😀

Ubrana.

Załączniki

• 3b2def69-5d9e-41ac-a754-589ecc319246.jpeg
    3b2def69-5d9e-41ac-a754-589ecc319246.jpeg
    113,6 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Do góry