reklama
Kreatywnynick
Fanka BB :)
No i takie są najpiękniejsze ale ja tez ostatnio zaszalałam i zrobiłam takie, może kogos zainspirujeObecnie też nudne, trochę bombki tylko, bo już brak pomysłów. Robię albo róż taki jak do frencza albo właśnie nude.
Załączniki
Gudrun1985
O my też idziemy na Avatara dziś hahaJa robię klasyczne czerwone, mam ładna welurowa czerwona sukienkę.
Dzisiaj idziemy na Avatra, mam nadzieję, że się nie porzygam
Piękne macie paznokcie dziewczyny ja sobie robię sama i na ten moment mam obleśny odrost, ale No nie mogę się zebrać, żeby sobie nowe zrobić i teraz mam problem egzystencjalny czy zrobić bardziej pod święta czy bardziej pod sylwestra
Śliczne są ja lubię takie „nudne” pazurki Nude kolory są dla mnie
Ja na co dzień też klasyki. Na święta zawsze czerwone
agutek_
Ja też cały czas robię sama pracowałam w paznokciach kiedyś, dzięki czemu nie zajmuje mi to dużo czasu na szczęście . Może zrób takie, by pasowały i pod te święta i sylwestraPiękne macie paznokcie dziewczyny ja sobie robię sama i na ten moment mam obleśny odrost, ale No nie mogę się zebrać, żeby sobie nowe zrobić i teraz mam problem egzystencjalny czy zrobić bardziej pod święta czy bardziej pod sylwestra
A tak pozostając w temacie kosmetyków - też jesteście takimi makijażowymi freakami? ja baaaardzo i kocham głównie to, co się świeci właśnie zakochałam się w nowej kolekcji Fagaty od Ingrid. Wczoraj kupiłam zestaw błyszczyków, dzisiaj paletę do konturowania (jest w niej róż z drobinkami). Coś czuje, że kupię jeszcze więcej i cudownie przedświąteczne zaliczę bankructwo dobrze że mąż przyjeżdża, to będzie płacił kurierom za wszystkie paczki, które zamówiłam
A właśnie w oczekiwaniu na męża wstąpiłam na kawę
A właśnie w oczekiwaniu na męża wstąpiłam na kawę
Załączniki
Helilo
bardzo w moim guście. KształtNo i takie są najpiękniejsze ale ja tez ostatnio zaszalałam i zrobiłam takie, może kogos zainspiruje
reklama
myślę, że na święta idealne. I faktycznie lepiej bez tego czarnego
Chyba zrobię coś takiego, ale bez tych czarnych maziaji. Zastanawiam się czy na jednym nie zrobić takiej szampańskiej gwiazdki na czerwonym tle
Podziel się: