reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

Ja mam chabrowe, ale zrobię sobie czerwone 😄
1034F505-36B8-4381-A87D-1E6C7C3C8CC7.jpeg

reklama
Obecnie też nudne, trochę bombki tylko, bo już brak pomysłów. Robię albo róż taki jak do frencza albo właśnie nude.
No i takie są najpiękniejsze 🥰 ale ja tez ostatnio zaszalałam i zrobiłam takie, może kogos zainspiruje 🌸

Załączniki

• 0B3EE841-5346-4399-987A-C3C91B353A7E.jpeg
    0B3EE841-5346-4399-987A-C3C91B353A7E.jpeg
    201,6 KB · Wyświetleń: 73
Piękne macie paznokcie dziewczyny😁 ja sobie robię sama i na ten moment mam obleśny odrost, ale No nie mogę się zebrać, żeby sobie nowe zrobić🙈 i teraz mam problem egzystencjalny czy zrobić bardziej pod święta czy bardziej pod sylwestra😅

Piękne macie paznokcie dziewczyny😁 ja sobie robię sama i na ten moment mam obleśny odrost, ale No nie mogę się zebrać, żeby sobie nowe zrobić🙈 i teraz mam problem egzystencjalny czy zrobić bardziej pod święta czy bardziej pod sylwestra😅
Ja też cały czas robię sama 😃 pracowałam w paznokciach kiedyś, dzięki czemu nie zajmuje mi to dużo czasu na szczęście 🥴. Może zrób takie, by pasowały i pod te święta i sylwestra 😆🔥

Chyba zrobię coś takiego, ale bez tych czarnych maziaji. Zastanawiam się czy na jednym nie zrobić takiej szampańskiej gwiazdki na czerwonym tle 🤔

Załączniki

• f6fef2b1-ca7d-48ee-80df-2365755b7b8b.jpeg
    f6fef2b1-ca7d-48ee-80df-2365755b7b8b.jpeg
    72,1 KB · Wyświetleń: 64
A tak pozostając w temacie kosmetyków - też jesteście takimi makijażowymi freakami?😬 ja baaaardzo i kocham głównie to, co się świeci💕 właśnie zakochałam się w nowej kolekcji Fagaty od Ingrid. Wczoraj kupiłam zestaw błyszczyków, dzisiaj paletę do konturowania (jest w niej róż z drobinkami💕). Coś czuje, że kupię jeszcze więcej i cudownie przedświąteczne zaliczę bankructwo😁 dobrze że mąż przyjeżdża, to będzie płacił kurierom za wszystkie paczki, które zamówiłam🤭
A właśnie w oczekiwaniu na męża wstąpiłam na kawę

Załączniki

• IMG_0927.jpeg
    IMG_0927.jpeg
    127,3 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Do góry