jak tak bardzo Cię boli to może jakaś opieka nocna i świąteczna?Dzisiaj niedziela .. do dupy. Jutro zadzwonię do mojego lekarza. Bo dopiero w środa wizyta. A nie chce żeby to się bardziej rozwinęło. Nigdy mnie tak nie piekło
reklama
Dzisiaj niedziela .. do dupy. Jutro zadzwonię do mojego lekarza. Bo dopiero w środa wizyta. A nie chce żeby to się bardziej rozwinęło. Nigdy mnie tak nie piekło
Nie bierz lepiej tej Furaginy w ciąży. Ja sama wielokrotnie ją brałam, jak tylko poczułam objawy. Niestety też przestawałam, jak przestałam czuć, co się skończyło pobytem w szpitalu również z ropniem nerki. Normalnie bym ją wzięła, ale nie w ciąży nie masz jakiejś nocnej pomocy medycznej? Chociaż z doświadczenia wiem, że bez wyników moczu raczej Ci nie dadzą nic. Jak nic nie znajdziesz dzisiaj to tylko Furagina i litrowe ilości wody do jutra.
agutek_
Fanka BB :)
Ja tam lubię klasyki bez „udziwnień” , ale jakieś ładne zdobienia są zajebiste. Do tego ja lubię bardziej naturalne pazurki i kształt. Gdybym robiła teraz tak pod święta, to pewnie bym wybrała jedne z tych dwóchTo teraz może o czymś przyjemnym. Idę dzisiaj na paznokcie. Nie mam pomysłu co zrobić, na pewno jakieś czerwone, ale z czymś ekstra. Macie jakieś pomysły?
agutek_
Poszłabym chętnie na ten film do kina, ale ostatnim razem byłam na podobnym etapie ciąży i co chwile chciało mi się siku i byłam potwornie wzdęta czekałam aż się ten seans wreszcie skończyJa robię klasyczne czerwone, mam ładna welurowa czerwona sukienkę.
Dzisiaj idziemy na Avatra, mam nadzieję, że się nie porzygam
Kreatywnynick
Byłam w piątek, troszkę się wynudziłam ale No ogólnie fajnie, tylko za długie o 30 minut pozdrawiam z moimi nudnymi paznokciamiJa robię klasyczne czerwone, mam ładna welurowa czerwona sukienkę.
Dzisiaj idziemy na Avatra, mam nadzieję, że się nie porzygam
Załączniki
agutek_
Śliczne są ja lubię takie „nudne” pazurki Nude kolory są dla mnieByłam w piątek, troszkę się wynudziłam ale No ogólnie fajnie, tylko za długie o 30 minut pozdrawiam z moimi nudnymi paznokciami
reklama
Podziel się: