reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Dzisiaj niedziela .. do dupy. Jutro zadzwonię do mojego lekarza. Bo dopiero w środa wizyta. A nie chce żeby to się bardziej rozwinęło. Nigdy mnie tak nie piekło 😖

Nie bierz lepiej tej Furaginy w ciąży. Ja sama wielokrotnie ją brałam, jak tylko poczułam objawy. Niestety też przestawałam, jak przestałam czuć, co się skończyło pobytem w szpitalu również z ropniem nerki. Normalnie bym ją wzięła, ale nie w ciąży 😞 nie masz jakiejś nocnej pomocy medycznej? Chociaż z doświadczenia wiem, że bez wyników moczu raczej Ci nie dadzą nic. Jak nic nie znajdziesz dzisiaj to tylko Furagina i litrowe ilości wody do jutra. 😞

To teraz może o czymś przyjemnym. :) Idę dzisiaj na paznokcie. Nie mam pomysłu co zrobić, na pewno jakieś czerwone, ale z czymś ekstra. Macie jakieś pomysły? 😀
Ja tam lubię klasyki bez „udziwnień” ❤️😁, ale jakieś ładne zdobienia są zajebiste. Do tego ja lubię bardziej naturalne pazurki i kształt. Gdybym robiła teraz tak pod święta, to pewnie bym wybrała jedne z tych dwóch 🫶🏻
E307F3D1-24B5-411C-8C25-35B727B3FF4F.jpeg
E7266D7C-12A6-48EC-999F-B4191E97545E.jpeg

Ja robię klasyczne czerwone, mam ładna welurowa czerwona sukienkę.
Dzisiaj idziemy na Avatra, mam nadzieję, że się nie porzygam 😄
Poszłabym chętnie na ten film do kina, ale ostatnim razem byłam na podobnym etapie ciąży i co chwile chciało mi się siku i byłam potwornie wzdęta 😅🥴 czekałam aż się ten seans wreszcie skończy 🙈

Ja robię klasyczne czerwone, mam ładna welurowa czerwona sukienkę.
Dzisiaj idziemy na Avatra, mam nadzieję, że się nie porzygam 😄
Byłam w piątek, troszkę się wynudziłam ale No ogólnie fajnie, tylko za długie o 30 minut 😅 pozdrawiam z moimi nudnymi paznokciami 😂

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 67
reklama
Do góry