reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

Właśnie miałam aż poruszyć ten temat dziś bo wczoraj wieczorem była teściowa i pyta mnie jak się czuje, jakie mam objawy, czy bardzo mnie mdli... A ja, że nie mam ani mdłości, ani nic mi właściwie nie dolega, czuję się bardzo dobrze, jedyne co lekko wieczorem piersi pobolewają i trochę na początku ciągnęło w podbrzuszu, a teraz nic 🤨
Czy to chyba jeszcze za wcześnie? Dziś 4+4. Od kiedy zaczęły Wam się jakieś objawy?
Ja Ci powiem tak, że te ponad 8 lat temu w 6tc miałam już ekstremalne objawy. Zapachy drażniły mnie baaaaardzo, mdłości fest. A teraz wszystko jest takie minimalne. Trochę czuję zapachy, trochę mam mdłości. Powinnam się cieszyć, a oczywiście porównuję ciagle te swoje ciąże i tylko się stresuję

reklama
Ja Ci powiem tak, że te ponad 8 lat temu w 6tc miałam już ekstremalne objawy. Zapachy drażniły mnie baaaaardzo, mdłości fest. A teraz wszystko jest takie minimalne. Trochę czuję zapachy, trochę mam mdłości. Powinnam się cieszyć, a oczywiście porównuję ciagle te swoje ciąże i tylko się stresuję
Ja też. Przy pierwszej ciąży dwa dni przed zrobieniem testu miałam mdłości. W poronionej i teraz nic a nic.

Właśnie miałam aż poruszyć ten temat dziś bo wczoraj wieczorem była teściowa i pyta mnie jak się czuje, jakie mam objawy, czy bardzo mnie mdli... A ja, że nie mam ani mdłości, ani nic mi właściwie nie dolega, czuję się bardzo dobrze, jedyne co lekko wieczorem piersi pobolewają i trochę na początku ciągnęło w podbrzuszu, a teraz nic 🤨
Czy to chyba jeszcze za wcześnie? Dziś 4+4. Od kiedy zaczęły Wam się jakieś objawy?
ja mam dzis 4+3 i cycki i brzuch bolal mnie od samego poczatku. Na reszte objaw trzeba bedzie chyba poczekac.

No dobra, czyli niepotrzebny stresik się załączył :)
Jejku tak mi się wlecze do tego pierwszego usg czas, chyba się nie doczekam tej środy, tak chciałabym już zobaczyć kropka!

Ja to mam glupie mysli ze zaraz przyjdzie @. Latam jak glupia ciagle to wc. Z synem plamilam w 5 tygodniu ciazy i wyladowalam w szpitalu. Wszytsko bylo dobrze. Tym razem tez bedzie ale kolejna ciaza po 10 latach hehehe dla mnie to wyczyn. To bedzie dopiero moje drugie dziecko :p
Ja też stale zaglądam czy nie mam plamień. A jak czuję jakąś wilgoć to już w ogóle jest panika

5+2 się zaczęło a teraz różnie bywa, raz jest ok a raz mdli, noce najgorsze

reklama
Do góry