Ja Ci powiem tak, że te ponad 8 lat temu w 6tc miałam już ekstremalne objawy. Zapachy drażniły mnie baaaaardzo, mdłości fest. A teraz wszystko jest takie minimalne. Trochę czuję zapachy, trochę mam mdłości. Powinnam się cieszyć, a oczywiście porównuję ciagle te swoje ciąże i tylko się stresujęWłaśnie miałam aż poruszyć ten temat dziś bo wczoraj wieczorem była teściowa i pyta mnie jak się czuje, jakie mam objawy, czy bardzo mnie mdli... A ja, że nie mam ani mdłości, ani nic mi właściwie nie dolega, czuję się bardzo dobrze, jedyne co lekko wieczorem piersi pobolewają i trochę na początku ciągnęło w podbrzuszu, a teraz nic
Czy to chyba jeszcze za wcześnie? Dziś 4+4. Od kiedy zaczęły Wam się jakieś objawy?
reklama
Helilo
Fanka BB :)
Ja też. Przy pierwszej ciąży dwa dni przed zrobieniem testu miałam mdłości. W poronionej i teraz nic a nic.Ja Ci powiem tak, że te ponad 8 lat temu w 6tc miałam już ekstremalne objawy. Zapachy drażniły mnie baaaaardzo, mdłości fest. A teraz wszystko jest takie minimalne. Trochę czuję zapachy, trochę mam mdłości. Powinnam się cieszyć, a oczywiście porównuję ciagle te swoje ciąże i tylko się stresuję
agutek_
Ja to samoJa jestem 5+4 i tylko w sumie zauważalne cycki.
asiasiasia
ja mam dzis 4+3 i cycki i brzuch bolal mnie od samego poczatku. Na reszte objaw trzeba bedzie chyba poczekac.Właśnie miałam aż poruszyć ten temat dziś bo wczoraj wieczorem była teściowa i pyta mnie jak się czuje, jakie mam objawy, czy bardzo mnie mdli... A ja, że nie mam ani mdłości, ani nic mi właściwie nie dolega, czuję się bardzo dobrze, jedyne co lekko wieczorem piersi pobolewają i trochę na początku ciągnęło w podbrzuszu, a teraz nic
Czy to chyba jeszcze za wcześnie? Dziś 4+4. Od kiedy zaczęły Wam się jakieś objawy?
ann4
Ja też stale zaglądam czy nie mam plamień. A jak czuję jakąś wilgoć to już w ogóle jest panikaJa to mam glupie mysli ze zaraz przyjdzie @. Latam jak glupia ciagle to wc. Z synem plamilam w 5 tygodniu ciazy i wyladowalam w szpitalu. Wszytsko bylo dobrze. Tym razem tez bedzie ale kolejna ciaza po 10 latach hehehe dla mnie to wyczyn. To bedzie dopiero moje drugie dziecko
asiasiasia
tak ja tak samo ;p lece patrze a tam sucho ;p i sie sama do siebie smieje.Ja też stale zaglądam czy nie mam plamień. A jak czuję jakąś wilgoć to już w ogóle jest panika
Agne.szka
Zaangażowana w BB
5+2 się zaczęło a teraz różnie bywa, raz jest ok a raz mdli, noce najgorszeWłaśnie miałam aż poruszyć ten temat dziś bo wczoraj wieczorem była teściowa i pyta mnie jak się czuje, jakie mam objawy, czy bardzo mnie mdli... A ja, że nie mam ani mdłości, ani nic mi właściwie nie dolega, czuję się bardzo dobrze, jedyne co lekko wieczorem piersi pobolewają i trochę na początku ciągnęło w podbrzuszu, a teraz nic
ja właśnie cały czas czuje wilgoć i ciagle mam stresJa też stale zaglądam czy nie mam plamień. A jak czuję jakąś wilgoć to już w ogóle jest panika
reklama
mylenne
Też właśnie często to czuje i to tak zawsze nagle, z zaskoczenia wezmie człowiekaja właśnie cały czas czuje wilgoć i ciagle mam stres
Podziel się: