reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Ja to mam glupie mysli ze zaraz przyjdzie @. Latam jak glupia ciagle to wc. Z synem plamilam w 5 tygodniu ciazy i wyladowalam w szpitalu. Wszytsko bylo dobrze. Tym razem tez bedzie ale kolejna ciaza po 10 latach hehehe dla mnie to wyczyn. To bedzie dopiero moje drugie dziecko :p

Ja to mam glupie mysli ze zaraz przyjdzie @. Latam jak glupia ciagle to wc. Z synem plamilam w 5 tygodniu ciazy i wyladowalam w szpitalu. Wszytsko bylo dobrze. Tym razem tez bedzie ale kolejna ciaza po 10 latach hehehe dla mnie to wyczyn. To bedzie dopiero moje drugie dziecko :p
ja cały czas latam, z tym że zazwyczaj mam na papierze krew🙄 od wczoraj na razie mam spokój, ale zakładam, że to chwilowe

Ja też póki co na szczęście należę do grona tych osób, którym mdłości są obce 😁
Właśnie miałam aż poruszyć ten temat dziś bo wczoraj wieczorem była teściowa i pyta mnie jak się czuje, jakie mam objawy, czy bardzo mnie mdli... A ja, że nie mam ani mdłości, ani nic mi właściwie nie dolega, czuję się bardzo dobrze, jedyne co lekko wieczorem piersi pobolewają i trochę na początku ciągnęło w podbrzuszu, a teraz nic 🤨
Czy to chyba jeszcze za wcześnie? Dziś 4+4. Od kiedy zaczęły Wam się jakieś objawy?

Jasno rozowa krew to plamienie implantacyjne :) u mnie takie plamienie tym bylo kiedys. Ale bylam pierworodka i pojechalam odrazu na oddzial nawet bez skierowania 😁
u mnie może za pierwszym razem było plamienie implantacyjne, ale niestety w 7tc to już jakieś inne źródło musi być😐 No ale nic, musimy żyć dalej

A z kolei w pierwszej i drugiej ciąży nie plamilam w ogóle🤷‍♀️

reklama
Właśnie miałam aż poruszyć ten temat dziś bo wczoraj wieczorem była teściowa i pyta mnie jak się czuje, jakie mam objawy, czy bardzo mnie mdli... A ja, że nie mam ani mdłości, ani nic mi właściwie nie dolega, czuję się bardzo dobrze, jedyne co lekko wieczorem piersi pobolewają i trochę na początku ciągnęło w podbrzuszu, a teraz nic 🤨
Czy to chyba jeszcze za wcześnie? Dziś 4+4. Od kiedy zaczęły Wam się jakieś objawy?
Ja jestem 5+4 i tylko w sumie zauważalne cycki.

Do góry