No właśnie niespecjalnie dzisiaj było machaneZależy jak bardzo machają głowica
reklama
asiasiasia
Fanka BB :)
Ja to mam glupie mysli ze zaraz przyjdzie @. Latam jak glupia ciagle to wc. Z synem plamilam w 5 tygodniu ciazy i wyladowalam w szpitalu. Wszytsko bylo dobrze. Tym razem tez bedzie ale kolejna ciaza po 10 latach hehehe dla mnie to wyczyn. To bedzie dopiero moje drugie dziecko
Emka24@
Wiesz co jestem 1 raz w ciąży ale może jakoś masz tam podrażnione bo dzieciątko sobie miejsce robi. Nie przejmowałabym się tym jakoś bardzo jeśli ból już ustaje.No właśnie niespecjalnie dzisiaj było machane
martwię się, ze jednak dalej mam jakąś infekcjęWiesz co jestem 1 raz w ciąży ale może jakoś masz tam podrażnione bo dzieciątko sobie miejsce robi. Nie przejmowałabym się tym jakoś bardzo jeśli ból już ustaje.
ja cały czas latam, z tym że zazwyczaj mam na papierze krew od wczoraj na razie mam spokój, ale zakładam, że to chwiloweJa to mam glupie mysli ze zaraz przyjdzie @. Latam jak glupia ciagle to wc. Z synem plamilam w 5 tygodniu ciazy i wyladowalam w szpitalu. Wszytsko bylo dobrze. Tym razem tez bedzie ale kolejna ciaza po 10 latach hehehe dla mnie to wyczyn. To bedzie dopiero moje drugie dziecko
asiasiasia
Jasno rozowa krew to plamienie implantacyjne u mnie takie plamienie tym bylo kiedys. Ale bylam pierworodka i pojechalam odrazu na oddzial nawet bez skierowaniaja cały czas latam, z tym że zazwyczaj mam na papierze krew od wczoraj na razie mam spokój, ale zakładam, że to chwilowe
mylenne
Właśnie miałam aż poruszyć ten temat dziś bo wczoraj wieczorem była teściowa i pyta mnie jak się czuje, jakie mam objawy, czy bardzo mnie mdli... A ja, że nie mam ani mdłości, ani nic mi właściwie nie dolega, czuję się bardzo dobrze, jedyne co lekko wieczorem piersi pobolewają i trochę na początku ciągnęło w podbrzuszu, a teraz nicJa też póki co na szczęście należę do grona tych osób, którym mdłości są obce
Czy to chyba jeszcze za wcześnie? Dziś 4+4. Od kiedy zaczęły Wam się jakieś objawy?
u mnie może za pierwszym razem było plamienie implantacyjne, ale niestety w 7tc to już jakieś inne źródło musi być No ale nic, musimy żyć dalejJasno rozowa krew to plamienie implantacyjne u mnie takie plamienie tym bylo kiedys. Ale bylam pierworodka i pojechalam odrazu na oddzial nawet bez skierowania
A z kolei w pierwszej i drugiej ciąży nie plamilam w ogóle
reklama
Helilo
Ja jestem 5+4 i tylko w sumie zauważalne cycki.Właśnie miałam aż poruszyć ten temat dziś bo wczoraj wieczorem była teściowa i pyta mnie jak się czuje, jakie mam objawy, czy bardzo mnie mdli... A ja, że nie mam ani mdłości, ani nic mi właściwie nie dolega, czuję się bardzo dobrze, jedyne co lekko wieczorem piersi pobolewają i trochę na początku ciągnęło w podbrzuszu, a teraz nic
Czy to chyba jeszcze za wcześnie? Dziś 4+4. Od kiedy zaczęły Wam się jakieś objawy?
Podziel się: