reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2023

Cześć dziewczyny, od dwóch dni nie boli mnie w ogóle brzuch, nie czuje nic czasem tylko jakby skurcze ale bezbolesne, martwię się 🙁 jak to wygląda u was?
kochana mnie juz dzis tez nic nie boli. No moze troche piersi. Mi sie wydaje ze to zalezy tez od dnia. Mamy lepszy dzien mniej bedzie objawow itp. Ja nawet zapomnialam wczoraj ze w ciazy jestem na chwile. Robiac zakupy zobaczylam jakies nowe piwo korzenne heh i ciach do koszyka ;p potem przechodzac obok chemii zobaczylam sloiczki dla.dzieci i pampersy i "mowie po co Ci to piwo jak jestes w ciazy 😁🤣"

reklama
Odkąd jestem w ciąży mam jakieś chore sny 😂. Zanim zaczęliśmy się starać o dziecko to rzuciłam palenie. Dzisiaj mi się w nocy śniło, ze zapaliłam teraz podczas, gdy jestem w ciąży 😂😳. Później mi się śniło, ze jeszcze do tego się wina napiłam 🫣. Ciężka noc za mną 😂😂. A Wy jak? Z objawów u mnie dalej piersi bolą intensywnie w nocy mnie bardzo mdliło. Czy ktoś tez tak ma, ze największe mdłości ma w nocy?

Odkąd jestem w ciąży mam jakieś chore sny 😂. Zanim zaczęliśmy się starać o dziecko to rzuciłam palenie. Dzisiaj mi się w nocy śniło, ze zapaliłam teraz podczas, gdy jestem w ciąży 😂😳. Później mi się śniło, ze jeszcze do tego się wina napiłam 🫣. Ciężka noc za mną 😂😂. A Wy jak? Z objawów u mnie dalej piersi bolą intensywnie w nocy mnie bardzo mdliło. Czy ktoś tez tak ma, ze największe mdłości ma w nocy?
ja jestem szczesciara narazie nie mam żadnych mdlosci 😄

ja miewam mdłości glownie po południu i późnym wieczorem. Jeśli je mam, bo wczoraj nie miałam i już się stresowałam

Byłam na wizycie tutaj u mnie na wiosce na nfz. Serce bije, jak to pan doktor powiedział „dzidziuch rośnie”. No i mam kartę ciąży🙈 w poprzednich ciążach szlam na wizytę tak późno, że karty ciąży dostawałam na starcie, a teraz mam wrażenie, ze jestem już w tej ciąży od roku i dopiero teraz można oficjalnie powiedzieć ze ciąża jest🙈🤣

Dziewczyny, czy zdarza Wam się czuć dyskomfort po badaniu usg? Bo boli mnie w środku i brzuch tez po tej głowicy😐 po badaniu to jeszcze rozumiem, ale po samym usg?

Oj tak, w nocy najgorzej jak się obudzę po 2 to z bite 2h spać nie mogę bo mdli, i rano tez.. tak do pory obiadowej prawie nic mi nie wchodzi 😊

reklama
Do góry