reklama
milobuzik
Fanka BB :)
Może faktycznie pójdę, ale siostra mnie nieco zniechęciła, bo zawsze miała dziwne i slabe przyrosty a urodziła 2 zdrowe dzieciaczki.Nie jesteś najstarsza,jest nas tu kilka w "dobrych"rocznikach i nie bój się,idź na betę ,sprawdź przyrost i staraj się zrelaksować
P..s.wiem jak to brzmi każda z nas martwi się czymś innym ,a tak naprawdę tym samym
Ale to w poniedziałek, będzie bliżej do usg, mam skłonności do kompulsywnego martwienia się w ciąży a dziś to takie mdlosci, że nie umiałam się zwlec z łóżka
mylenne
Nie bój się, idź w poniedziałek! A na kiedy masz usg?Może faktycznie pójdę, ale siostra mnie nieco zniechęciła, bo zawsze miała dziwne i slabe przyrosty a urodziła 2 zdrowe dzieciaczki.
Ale to w poniedziałek, będzie bliżej do usg, mam skłonności do kompulsywnego martwienia się w ciąży a dziś to takie mdlosci, że nie umiałam się zwlec z łóżka
Na innym wątku dziewczyny twierdzą, że powinnam jeszcze powtórzyć betę, robiłam 3x, były przyrosty ale to był wczesny etap bardzo bo ostatnia wyszła 281. W środę mam już usg, czy tylko wg mnie to nie ma sensu? Test zrobiłam na pamiątkę przedwczoraj to mocne 2 czerwone krechy więc mam nadzieję, że beta rośnie...
ja miałam bety:Nie bój się, idź w poniedziałek! A na kiedy masz usg?
Na innym wątku dziewczyny twierdzą, że powinnam jeszcze powtórzyć betę, robiłam 3x, były przyrosty ale to był wczesny etap bardzo bo ostatnia wyszła 281. W środę mam już usg, czy tylko wg mnie to nie ma sensu? Test zrobiłam na pamiątkę przedwczoraj to mocne 2 czerwone krechy więc mam nadzieję, że beta rośnie...
1. 3,25
2. 6,51
3. 46
4. 188
I więcej powiedziałam, że pi€£d0le, nie robię
milobuzik
Wizytę mam dzień przed wigilia (to będzie chyba 6+4).. poszłabym później jeszcze kilka dni, no ale są Święta .Nie bój się, idź w poniedziałek! A na kiedy masz usg?
Rok temu jak poroniłam to wpadłam w obsesję, sprawdzałam temp co 5 min, mało spałam, czytałam fora o poronieniach, kreseczki na testach wychodziły coraz bledsze..
Dlatego boję się tej bety, ale faktycznie pójdę..będzie jakaś wiedza dla lekarza w piątek
mylenne
Jeśli 6+4 to powinnaś słyszeć już też serduszko, może to Cię uspokoiWizytę mam dzień przed wigilia (to będzie chyba 6+4).. poszłabym później jeszcze kilka dni, no ale są Święta .
Rok temu jak poroniłam to wpadłam w obsesję, sprawdzałam temp co 5 min, mało spałam, czytałam fora o poronieniach, kreseczki na testach wychodziły coraz bledsze..
Dlatego boję się tej bety, ale faktycznie pójdę..będzie jakaś wiedza dla lekarza w piątek
Ja najbardziej świrowałam do 3 bety bo w zeszłym miesiącu przytrafił mi się biochem więc musiałam mieć teraz minimum 2 przyrosty żeby uwierzyć, że się udało choć ciągle jest ten stan niepewności. Ale trzeba wyluzować bo człowiek oszaleje
Ciekawe czy na którymkolwiek etapie ciąży przychodzi względny spokój i brak stresu o malucha?
JoannaLaura
Hej dziewczyny, jestem tu nowa. Jestem 5+6tyg. Rok temu miałam praktycznie taki sam termin porodu, ale niestety okazało się puste jajo płodowe.. dzisiaj byłam na usg, pęcherzyk ciążowy 9,5mm - odpowiada 5 tygodniowi równo. Moja ginekolog powiedziała, że widzi zarodek, ale niestety nie dostałam zdjęcia, bo był tak mały, że nie zmierzyła go. Wyglądał on jak przecinek z kropeczką. Miałyście podobne usg? Pamietam, że rok temu miałam kółeczko (pęcherzyk żółtkowy), a tutaj tylko zarodek czy ta kropeczka to pęcherzyk zoltkowy? Już sama nie wiem, więcej pytan niż odpowiedzi po tej wizycie. Bo moja gin nie chce mnie martwić.. jeśli macie swoje zdjęcia to proszę podzielcie się
Emka24@
U mnie to wyglada tak, według lekarza byłam 5+5, według om 6+0. Zarodek 2 mm tylko.Hej dziewczyny, jestem tu nowa. Jestem 5+6tyg. Rok temu miałam praktycznie taki sam termin porodu, ale niestety okazało się puste jajo płodowe.. dzisiaj byłam na usg, pęcherzyk ciążowy 9,5mm - odpowiada 5 tygodniowi równo. Moja ginekolog powiedziała, że widzi zarodek, ale niestety nie dostałam zdjęcia, bo był tak mały, że nie zmierzyła go. Wyglądał on jak przecinek z kropeczką. Miałyście podobne usg? Pamietam, że rok temu miałam kółeczko (pęcherzyk żółtkowy), a tutaj tylko zarodek czy ta kropeczka to pęcherzyk zoltkowy? Już sama nie wiem, więcej pytan niż odpowiedzi po tej wizycie. Bo moja gin nie chce mnie martwić.. jeśli macie swoje zdjęcia to proszę podzielcie się
Załączniki
Emka24@
Dlatego moim zdaniem się nie przejmuj. Trzeba czekać ale daj mu urosnąć. Będzie dobrzeHej dziewczyny, jestem tu nowa. Jestem 5+6tyg. Rok temu miałam praktycznie taki sam termin porodu, ale niestety okazało się puste jajo płodowe.. dzisiaj byłam na usg, pęcherzyk ciążowy 9,5mm - odpowiada 5 tygodniowi równo. Moja ginekolog powiedziała, że widzi zarodek, ale niestety nie dostałam zdjęcia, bo był tak mały, że nie zmierzyła go. Wyglądał on jak przecinek z kropeczką. Miałyście podobne usg? Pamietam, że rok temu miałam kółeczko (pęcherzyk żółtkowy), a tutaj tylko zarodek czy ta kropeczka to pęcherzyk zoltkowy? Już sama nie wiem, więcej pytan niż odpowiedzi po tej wizycie. Bo moja gin nie chce mnie martwić.. jeśli macie swoje zdjęcia to proszę podzielcie się
reklama
Podziel się: