reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2023

Mam takie nocne rozkminy. Idę jutro na wizytę na nfz, żeby wysępić badania, wiadomix. I jeśli ten lekarz założy mi kartę ciąży, to rozumiem, że wtedy wpisze mnie do tego rejestru? W sumie trochę siara, bo już na pewno będę musiała się mojemu lekarzowi prowadzącemu do tego przyznać🤔 niby już mu coś wspominałam, że na nfz tez byłam, ale jak już będę wpisana, to już tak wprost będę musiała powiedzieć. Nie przemyślałam tego wcześniej🥴
Pytanie czy to faktycznie już działa, nigdzie nie mogę znaleźć takiej informacji 🤔

reklama
Cześć dziewczyny, chciałam się przywitać i bardzo chciałabym tu z Wami zostać do sierpnia 🙏
O dziecko staramy się już ponad 1.5 roku, w lutym 2022 poroniłam w 6tc...
Trochę już straciłam nadzieję, bo być może jestem najstarsza (mam 35 lat).. a tu niespodzianka, dwie kreseczki 🥰
Wg aplikacji dziś 5+4, temperatura min 37.0, cycki bolą tak, że nie umiem spać, w brzuchu mieli i kluje (w pochwie czasem też 🤔)..mdlosci, a najgorsza senność!
Usg mam 23.12 (będzie 6+4..więc powinno coś być ).
Boje się pójść na bete, żeby nie zacząć się martwić:(..boję się że będę miała przyrosty poniżej norm i zacznę świrować..
Testów domowych zrobilam wiele, wychodzą po sekundzie 2 grube krechy, póki co czuje że ciąża się rozwija, ale strach jest...
Pozdrawiam wszystkie w stanie błogosławionym !🥰
Nie jesteś najstarsza,jest nas tu kilka w "dobrych"rocznikach 😁 i nie bój się,idź na betę ,sprawdź przyrost i staraj się zrelaksować 😃
P..s.wiem jak to brzmi 😉każda z nas martwi się czymś innym ,a tak naprawdę tym samym 😉

Mam takie nocne rozkminy. Idę jutro na wizytę na nfz, żeby wysępić badania, wiadomix. I jeśli ten lekarz założy mi kartę ciąży, to rozumiem, że wtedy wpisze mnie do tego rejestru? W sumie trochę siara, bo już na pewno będę musiała się mojemu lekarzowi prowadzącemu do tego przyznać🤔 niby już mu coś wspominałam, że na nfz tez byłam, ale jak już będę wpisana, to już tak wprost będę musiała powiedzieć. Nie przemyślałam tego wcześniej🥴
Nie wiem, jak z tym rejestrem, ale to chyba nie jest nic dziwnego, że zależy Ci na skierowaniach na nfz? Myślę, że Twojego lekarza to nie zdziwi, po co płacić za te badania skoro jest opcja zrobić je za darmo. Mojemu lekarzowi sama powiedziałam, że miałam teleporadę z kimś innym po skierowania.

Cześć dziewczyny, chciałam się przywitać i bardzo chciałabym tu z Wami zostać do sierpnia 🙏
O dziecko staramy się już ponad 1.5 roku, w lutym 2022 poroniłam w 6tc...
Trochę już straciłam nadzieję, bo być może jestem najstarsza (mam 35 lat).. a tu niespodzianka, dwie kreseczki 🥰
Wg aplikacji dziś 5+4, temperatura min 37.0, cycki bolą tak, że nie umiem spać, w brzuchu mieli i kluje (w pochwie czasem też 🤔)..mdlosci, a najgorsza senność!
Usg mam 23.12 (będzie 6+4..więc powinno coś być ).
Boje się pójść na bete, żeby nie zacząć się martwić:(..boję się że będę miała przyrosty poniżej norm i zacznę świrować..
Testów domowych zrobilam wiele, wychodzą po sekundzie 2 grube krechy, póki co czuje że ciąża się rozwija, ale strach jest...
Pozdrawiam wszystkie w stanie błogosławionym !🥰
witamy! Wiem, jak beta może napsuć krwi (moja w moim mniemaniu nie była idealna, więc swoje się nastresowałam), ale mimo wszystko uważam, że warto ją zrobić i chociaż raz powtórzyć

Cześć dziewczyny, od dwóch dni nie boli mnie w ogóle brzuch, nie czuje nic czasem tylko jakby skurcze ale bezbolesne, martwię się 🙁 jak to wygląda u was?

reklama
Do góry