reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Hej dziewczyny, poczytałam kilkanaście ostatnich stron bo nie było mnie kilka dni :D widzę że niektóre zapisane już są na badania prenatalne. Ja idę jutro na pierwszą wizytę i usg, trzymajcie kciuki! :D
Czy ktoś z was będzie robił jakieś specjalistyczne badania typu nifty, harmony albo sanco? Na który się wybieracie i z jakiego powodu?

Hej dziewczyny, poczytałam kilkanaście ostatnich stron bo nie było mnie kilka dni :D widzę że niektóre zapisane już są na badania prenatalne. Ja idę jutro na pierwszą wizytę i usg, trzymajcie kciuki! :D
Czy ktoś z was będzie robił jakieś specjalistyczne badania typu nifty, harmony albo sanco? Na który się wybieracie i z jakiego powodu?
Ja myślałam o NIFTY z racji odszkodowania ( w sensie, że nie opłaca im się mylić), ale zobaczymy co mój lekarz powie.

ja planuję, jeśli dotrzymam do tego stycznia. Coś tam czytałam i wydawało mi się, ze nifty mi najbardziej odpowiada, ale nie rozmawiałam jeszcze na ten temat z lekarzem ani nic, więc na razie to takie moje gdybanie

Ja dopiero pierwsze usg 21.12. i też dopiero się zapoznaje z tematem badan prenatalnych, jestem totalnie zielona, więc chętnie też posłucham 😁
Jutro czekamy na info jak wizyta, o której masz? ☺️

reklama
i oczywiście będziemy jutro trzymać kciuki😁

Do góry