reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Ok to przepraszam, coś pomieszałam pewnie. Prenatalne w medicoverze się robi w ich szpitalu, więc pocieszam się, że może tam mają sensowniejszych lekarzy, niż w przychodniach 😀 ale NIFTY też chce zrobić, albo jakieś podobne badanie.

Taaak? W ich szpitalu?! Ooo to może wcale nie mają tych specjalistów najgorszych 😀 myślałam, że tak normalnie w pierwszej lepszej placówce. Tam najczęściej są słabi lekarze. Ale w szpitalu 🤔

Ja o tym wszystkim mocno myślę z racji wieku, poronienie i kiepskich wyników męża.
Jeśli ten temat Was triggeruje to wybaczcie.

Ja mam w planach nifty albo sanco bo moja ginekolog mówiła ze u niej zrobię sanco w przychodni, ale sama nie wiem, tez kiedyś pisałam o tym, ze mojej koleżance z pappa wyszła wada, a potem kilka tygodniu w dużym stresie bo musiała czekać na wyniki, umówić się na nifty i czekać na wyniki nifty i najgorszy był ten stres czekania, dlatego doradzała mi ze jak mam w planach nifty to żebym odpuściła pappa i nie będę się stresować.

Ja o tym wszystkim mocno myślę z racji wieku, poronienie i kiepskich wyników męża.
Jeśli ten temat Was triggeruje to wybaczcie.
Nie, na spokojnie możemy rozmawiać, ale ta grupa jest ogólna i nawet ktoś nie zalogowany może widzieć wiadomości a troli jest dużo, wiec może faktycznie jak zaczynaja się już powoli prenatalne i inne tematy niż jak się czujesz, pomyśleć o wątku zamkniętym? Na pewno dużo dziewczyn innych nas podgląda o czyta o różnych poglądach..

Ja mam w planach nifty albo sanco bo moja ginekolog mówiła ze u niej zrobię sanco w przychodni, ale sama nie wiem, tez kiedyś pisałam o tym, ze mojej koleżance z pappa wyszła wada, a potem kilka tygodniu w dużym stresie bo musiała czekać na wyniki, umówić się na nifty i czekać na wyniki nifty i najgorszy był ten stres czekania, dlatego doradzała mi ze jak mam w planach nifty to żebym odpuściła pappa i nie będę się stresować.

Tylko pappa tez jest ważna, pod innym wzgledem niż wady genetyczne. Nie chcę rzucać słów, jeśli nie jestem ich pewna, dlatego sprawdzę za chwilkę dlaczego jest tak ważna i Ci napiszę :)

Czy wy już wszystkie jesteście umówione na prenatalne? Ja chciałam poczekać z umówieniem się do wtorku aż usłyszę serduszko.
ej, ja nawet karty ciąży nie mam, nie wiem, czy moja ciąża do jutra wytrzyma, to gdzie prenatalne🙈

Tak, nie wiem niestety jak to się ma do rejestru ciąż.
obserwuję aborcyjny dreamteam i z tego co kojarzę to tam twierdzą, że nie ma obaw

dopiero na 19:30 🙈 ❤️
kciuki zaciśnięte🤞

ja nie robiłam pappa w żadnej ciąży (nawet nie wiedziałam, ze coś takiego istnieje) i w tej tez nie planuję, tylko właśnie nifty

reklama
Do góry