reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

Jak podchodziła do IUI, potem po złych przyrostach bety brałam dupka w ciemno. Teraz proga miałam coś ponad 50 wiec się nie interesowałam. Łykam puerie uno i acard 150 i jeszcze aspargin jak se przypomnę :)

reklama
Hej u mnie tak dziwnie wstaje i już nie mam siły, mdli mnie niemiłosiernie, na nic chęci a głodna jestem, jak już zjem to jest trochę lepiej.
Mam nadzieję że kiedyś ta energia mi wróci, dobrze że jestem na l4. Nie wiem jakbym się odnalazła w pracy taki flak.
Powodzenia dziewczyny co mają wizytę!:)

Jak podchodziła do IUI, potem po złych przyrostach bety brałam dupka w ciemno. Teraz proga miałam coś ponad 50 wiec się nie interesowałam. Łykam puerie uno i acard 150 i jeszcze aspargin jak se przypomnę :)
Właśnie też byłam po inseminacji i kazali brać więc póki co łykam, w sumie wizyta 21.12., chyba nie powinien mi zaszkodzić.
Wow ale 50 proga to juz chyba niezły wynik :D

Hej. Dziewczynki nie smialo chcialabym sie przywitac dzis moj 28 dc przy cyklach 30 dniowych. Cykl staran 6. Po lekkich przebojach i po tym jak dowiedzialam sie ze mam cykle bezowulacyjne a moj partner slabe nasienie. Dzis zobaczylam cos takiego.

Załączniki

• 7ec19247-5646-450f-87f9-4a72a2f90963.jpeg
    7ec19247-5646-450f-87f9-4a72a2f90963.jpeg
    57,9 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Do góry