reklama
Ja stosowałam do masazu dziecka - nie narzekałA stosowałyście kiedyś olej migdalowy? Czytałam ze jest ok i w sumie zastanawiam się nad tym żeby kupić bo teraz jest w dobrej cenie w rossmanie.
Hej u mnie tak dziwnie wstaje i już nie mam siły, mdli mnie niemiłosiernie, na nic chęci a głodna jestem, jak już zjem to jest trochę lepiej.
Mam nadzieję że kiedyś ta energia mi wróci, dobrze że jestem na l4. Nie wiem jakbym się odnalazła w pracy taki flak.
Powodzenia dziewczyny co mają wizytę!
Mam nadzieję że kiedyś ta energia mi wróci, dobrze że jestem na l4. Nie wiem jakbym się odnalazła w pracy taki flak.
Powodzenia dziewczyny co mają wizytę!
mylenne
Fanka BB :)
Właśnie też byłam po inseminacji i kazali brać więc póki co łykam, w sumie wizyta 21.12., chyba nie powinien mi zaszkodzić.Jak podchodziła do IUI, potem po złych przyrostach bety brałam dupka w ciemno. Teraz proga miałam coś ponad 50 wiec się nie interesowałam. Łykam puerie uno i acard 150 i jeszcze aspargin jak se przypomnę
Wow ale 50 proga to juz chyba niezły wynik
asiasiasia
Hej. Dziewczynki nie smialo chcialabym sie przywitac dzis moj 28 dc przy cyklach 30 dniowych. Cykl staran 6. Po lekkich przebojach i po tym jak dowiedzialam sie ze mam cykle bezowulacyjne a moj partner slabe nasienie. Dzis zobaczylam cos takiego.
Załączniki
mylenne
Piękne kreseczki Leć na betę!Hej. Dziewczynki nie smialo chcialabym sie przywitac dzis moj 28 dc przy cyklach 30 dniowych. Cykl staran 6. Po lekkich przebojach i po tym jak dowiedzialam sie ze mam cykle bezowulacyjne a moj partner slabe nasienie. Dzis zobaczylam cos takiego.
Kreatywnynick
Super wiadomość! Sprawdź bete i przyrostHej. Dziewczynki nie smialo chcialabym sie przywitac dzis moj 28 dc przy cyklach 30 dniowych. Cykl staran 6. Po lekkich przebojach i po tym jak dowiedzialam sie ze mam cykle bezowulacyjne a moj partner slabe nasienie. Dzis zobaczylam cos takiego.
reklama
EMilkaaa84
No i super mam nadzieję, że jesteś spokojniejszaJuż po wizycie. Zarodek jest nie ma jeszcze serduszka. Według lekarza jest 5+5. Za tydzień mam przyjsc zobaczyć czy jest serduszko.
Podziel się: