Kreatywnynick
Fanka BB :)
Super wiadomośćJuż po wizycie. Zarodek jest nie ma jeszcze serduszka. Według lekarza jest 5+5. Za tydzień mam przyjsc zobaczyć czy jest serduszko.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super wiadomośćJuż po wizycie. Zarodek jest nie ma jeszcze serduszka. Według lekarza jest 5+5. Za tydzień mam przyjsc zobaczyć czy jest serduszko.
Właśnie nie bardzo zarodek jest bardzo mały, plus ja robiłam testy owulacyjne i nie ukrywam, ze się stresuje.No i super mam nadzieję, że jesteś spokojniejsza
Witaj śledziłam Twoje dzisiejsze sikanie GratulacjeHej. Dziewczynki nie smialo chcialabym sie przywitac dzis moj 28 dc przy cyklach 30 dniowych. Cykl staran 6. Po lekkich przebojach i po tym jak dowiedzialam sie ze mam cykle bezowulacyjne a moj partner slabe nasienie. Dzis zobaczylam cos takiego.
Ale lekarz coś niepokojącego powiedział czy interpretacja własna?Właśnie nie bardzo zarodek jest bardzo mały, plus ja robiłam testy owulacyjne i nie ukrywam, ze się stresuje.
Dopóki nie trafiłam na to forum nawet nie wiedziałam, że się progesteron oznacza. W sumie nic nie wiedziałam. Pierwsza ciąża cyk pyk i już.Właśnie też byłam po inseminacji i kazali brać więc póki co łykam, w sumie wizyta 21.12., chyba nie powinien mi zaszkodzić.
Wow ale 50 proga to juz chyba niezły wynik
Ja miałam iść przy 5+4, ale zmnieniłam na 6+4Kochane z ostatniej @ wychodzi mi 4 tydzien. Kiedy najlepiej udac sie do lekarza ?
i tak tez chyba zrobieJa miałam iść przy 5+4, ale zmnieniłam na 6+4
Super. Czekamy jeszcze na.Już po wizycie. Zarodek jest nie ma jeszcze serduszka. Według lekarza jest 5+5. Za tydzień mam przyjsc zobaczyć czy jest serduszko.
Lekarz powiedział, ze jak na ten moment jest ok. Wiec trochę własnaAle lekarz coś niepokojącego powiedział czy interpretacja własna?