Hello, jak się dzisiaj czujecie? Bo ja fatalnie. Dzisiaj niby 6+4. Dalej plamię, jutro kontrolne USG. Od kilku dni coraz bardziej chce mi się wymiotować, obrzydza mnie jedzenie. Nic nie mogę powąchać, zwłaszcza mięsa. Jem niewiele. Wczoraj pod prysznicem wymiotowałam. Mam nadzieję, że moje samopoczucie będzie miało sens i jutrzejsze USG będzie okej.
reklama
Ja miałam wizytę 6.12 czyli 6t1d i było już bijące serduszko ale jeszcze karty nie zakładaliśmy, kazał mi przyjść za dwa tygodnie z wynikami badań także czekam do 20 grudnia
Dlaczego karty jeszcze nie zakładaliście? Przecież już czas skoro jest serduszko.
U mnie jak i u Ciebie w pierwszej ciąży 5+4 było już serduszko. Teraz idę 6+1u mnie w pierwszej ciazy w 5+4 biło już serduszko. Chociaż to jeszcze wcześnie więc bym się nie nastawiała.
Teraz wizytę będę miała w 6+6
Ann1993
Fanka BB :)
w sumie nie wiem, powiedział ze za dwa tygodnie będziemy zakładać jak będę miał wszystkie badaniaDlaczego karty jeszcze nie zakładaliście? Przecież już czas skoro jest serduszko.
Dzej.zi
ja przy pierwszym też nie miałam od razu założonej karty, dopiero na kolejnej wizycie jak miałam skończony 8tDlaczego karty jeszcze nie zakładaliście? Przecież już czas skoro jest serduszko.
ja przy pierwszym też nie miałam od razu założonej karty, dopiero na kolejnej wizycie jak miałam skończony 8t
Hmm myślałam, że jakoś szybciej to Lekarze robią.
Ann1993
u mnie tez 20 grudnia bedzie 8t1dja przy pierwszym też nie miałam od razu założonej karty, dopiero na kolejnej wizycie jak miałam skończony 8t
agutek_
U mnie jest tak samo u rodzinnego zakładają kartę dopiero w minimum 8tc a na usg tylko prywatnie można pójść od minimum 6+0 tc.ja przy pierwszym też nie miałam od razu założonej karty, dopiero na kolejnej wizycie jak miałam skończony 8t
reklama
Podziel się: