reklama
agutek_
Fanka BB :)
A ja gotuję krupniczek rano z apetytem u mnie też średnioJest 15, a ja dzisiaj wypiłam kawę i zjadłam talerzyk zupy ogórkowej. Mąż wiezie chinę, ale w ogóle nie mam apetytu.
olak96
Ja mam też dziwny apetyt. Zjadłam kromki maczane w jajku, ledwo. Potem kisiel. Teraz jestem glodna ale nie wiem co bym zjadła.Jest 15, a ja dzisiaj wypiłam kawę i zjadłam talerzyk zupy ogórkowej. Mąż wiezie chinę, ale w ogóle nie mam apetytu.
Emka24@
Ja mam taki dziwny ciężar na żołądku, ze dzisiaj średnio mi sie chce jescJa mam też dziwny apetyt. Zjadłam kromki maczane w jajku, ledwo. Potem kisiel. Teraz jestem glodna ale nie wiem co bym zjadła.
o`sophia
No I zjadłam a potem mnie mdliło za to dzis żadnych, nawet kawy się napilamTez jadłam! Tam na pewno nie jest prawdziwy camembert tylko jakaś gouda i to smażona na spokojnie
o`sophia
ja mogę polecić "w oczekiwaniu na dziecko". I nie taka droga. Mama ginekolog dla mnie trochę przereklamowana ...Wydaje się być bardzo fajna
Ale strasznie droga
reklama
Helilo
w pierwszej ciąży przestudiowałam tę książkę od a do z. Bardzo fajna.ja mogę polecić "w oczekiwaniu na dziecko". I nie taka droga. Mama ginekolog dla mnie trochę przereklamowana ...
Podziel się: