reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

A jakie masz plamienia mi ustąpiły po lutelinie progesteron jest tez wyższy Jedynie przy badaniu usg miałam plamienie ale powiedziała mi że jeśli są takie plamienia to wszystko jest dobrze gorzej jakby była żywa krew a u mnie z dzieckiem wszystko dobrze serduszko bije
No u mnie nie jest to bardzo żywa krew, ale brązowo czerwonawe plamienia. Progesteron biorę w końskich dawkach od samego początku praktycznie. Zdroworozsądkowo podchodząc do sytuacji to wiem, ze to koniec, jakoś będę musiała się pozbierać

reklama
No u mnie nie jest to bardzo żywa krew, ale brązowo czerwonawe plamienia. Progesteron biorę w końskich dawkach od samego początku praktycznie. Zdroworozsądkowo podchodząc do sytuacji to wiem, ze to koniec, jakoś będę musiała się pozbierać
No u mnie brązowa i u mnie powiedziała że to jest ok ale wiesz co jestem na takiej grupie na Facebooku i dziewczyny też miały takie plamienia tak jak ty teraz piszesz i wyszło im że powstał im jakiś mały krwiak i dlatego więc nic nie jest stracone może być jeszcze wszystko dobrze

No u mnie brązowa i u mnie powiedziała że to jest ok ale wiesz co jestem na takiej grupie na Facebooku i dziewczyny też miały takie plamienia tak jak ty teraz piszesz i wyszło im że powstał im jakiś mały krwiak i dlatego więc nic nie jest stracone może być jeszcze wszystko dobrze
dziękuję kochana za pocieszanie. Dam znać jak dowiem się czegoś u lekarza

Również możesz mieć te plamienia implanta cyjny czy już miałaś bo u mnie lekarz powiedział że może być ona w piątym tygodniu i to dziewczyny też piszą na tej grupie na Facebooku że
dziękuję kochana za pocieszanie. Dam znać jak dowiem się czegoś u lekarza
Również możesz mieć te plamienia implan czy już miałaś bo u mnie lekarz powiedział że może być ona w piątym tygodniu i to dziewczyny też piszą na tej grupie na Facebooku że miały brązowe plamienia z domieszką krwi Dobrze dawaj znać na pewno będzie dobrze bądź dobrej myśli

Dziękuję dziewczyny, dziś mdli mnie okropnie, co mnie bardzo dziwi. Nigdy tak nie miałam. Dziś wizyta i wszystko się wyjaśni. Ale to już koniec mojej przygody z ciążą i ciążami.
Kochana tule ściskam i nie trać siły, wiem ze to trudne, nawet to zbyt proste słowo ale bądź dobrej myśli, ze wszystko się poukłada ❤️

reklama
Do góry