No u mnie nie jest to bardzo żywa krew, ale brązowo czerwonawe plamienia. Progesteron biorę w końskich dawkach od samego początku praktycznie. Zdroworozsądkowo podchodząc do sytuacji to wiem, ze to koniec, jakoś będę musiała się pozbieraćA jakie masz plamienia mi ustąpiły po lutelinie progesteron jest tez wyższy Jedynie przy badaniu usg miałam plamienie ale powiedziała mi że jeśli są takie plamienia to wszystko jest dobrze gorzej jakby była żywa krew a u mnie z dzieckiem wszystko dobrze serduszko bije
reklama
Zuzanna1996
Fanka BB :)
No u mnie brązowa i u mnie powiedziała że to jest ok ale wiesz co jestem na takiej grupie na Facebooku i dziewczyny też miały takie plamienia tak jak ty teraz piszesz i wyszło im że powstał im jakiś mały krwiak i dlatego więc nic nie jest stracone może być jeszcze wszystko dobrzeNo u mnie nie jest to bardzo żywa krew, ale brązowo czerwonawe plamienia. Progesteron biorę w końskich dawkach od samego początku praktycznie. Zdroworozsądkowo podchodząc do sytuacji to wiem, ze to koniec, jakoś będę musiała się pozbierać
dziękuję kochana za pocieszanie. Dam znać jak dowiem się czegoś u lekarzaNo u mnie brązowa i u mnie powiedziała że to jest ok ale wiesz co jestem na takiej grupie na Facebooku i dziewczyny też miały takie plamienia tak jak ty teraz piszesz i wyszło im że powstał im jakiś mały krwiak i dlatego więc nic nie jest stracone może być jeszcze wszystko dobrze
Zuzanna1996
Również możesz mieć te plamienia implanta cyjny czy już miałaś bo u mnie lekarz powiedział że może być ona w piątym tygodniu i to dziewczyny też piszą na tej grupie na Facebooku że
Również możesz mieć te plamienia implan czy już miałaś bo u mnie lekarz powiedział że może być ona w piątym tygodniu i to dziewczyny też piszą na tej grupie na Facebooku że miały brązowe plamienia z domieszką krwi Dobrze dawaj znać na pewno będzie dobrze bądź dobrej myślidziękuję kochana za pocieszanie. Dam znać jak dowiem się czegoś u lekarza
Kreatywnynick
Kochana tule ściskam i nie trać siły, wiem ze to trudne, nawet to zbyt proste słowo ale bądź dobrej myśli, ze wszystko się poukładaDziękuję dziewczyny, dziś mdli mnie okropnie, co mnie bardzo dziwi. Nigdy tak nie miałam. Dziś wizyta i wszystko się wyjaśni. Ale to już koniec mojej przygody z ciążą i ciążami.
Kreatywnynick
Bardzo bardzo mocno przytulam daj znaćNa 12:40 mam wizytę, to dobrze, ale myślę, że lekarz potwierdzi najgorsze. Zaczęłam krwawić, przestały bolec mnie piersi siedze i wyje
Karolinaaslu
Jeszcze nie byłamByłaś już na usg ?
Zuzanna1996
U mnie bije już serduszko to może u ciebie już teżJeszcze nie byłam
reklama
Podziel się: