reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

Cieszymy się razem z Tobą :)

Jak się dziewczyny dziś czujecie? Ja mam nieprzespaną noc za sobą przez chlupocące serce, cycek nabrzmiały, więcej siku i tyle.
Hej mnie to dzisiaj jakoś boli po prawej stronie ale to nie jest jakiś silny ból może macica się powiększa nie wiem Ogólnie jakiś dzisiaj słaby dzień

reklama
Boję się cieszyć… ale Wasze kciuki i magia Mikołajek sprawiły, ze chyba wydarzył się cud🙈 na wizycie pan doktor już nawet nie widział krwawienia. Żadnego źródła krwawienia tez nie widział, więc stwierdził, że po prostu czasami tak się zdarza. Ustaliliśmy, ze ciąża jest raczej o 2-3 dni młodsza. I obraz usg pokrywa się z wiekiem ciąży. Pan doktor pokazał mi punkcik, który delikatnie, ale regularnie migał, powiedzial, ze z dużym prawdopodobieństwem to jest serduszko❤️
Eh, boje się cieszyć, ale cudnie, ze na ten moment jest Ok🥰
Aaaa wspaniała wiadomość!! Jednak warto było wierzyć ❤️

Cieszymy się razem z Tobą :)

Jak się dziewczyny dziś czujecie? Ja mam nieprzespaną noc za sobą przez chlupocące serce, cycek nabrzmiały, więcej siku i tyle.
Ja dzisiaj miałam niezły kwik w pracy i się nawkurwiałam sporo, ale po to by mieć tydzień wolnego musiałam wszystko podopinać 😅. Teraz odpoczywam, czuję lekki ból podbrzusza, kawy nie ruszam..śniadania mi ledwo wchodzą. Jutro robię drugą betę 🤞🏻🤞🏻

@Helilo ja w pierwszej ciąży też jedna beta,żadnych powtórek..czasami analizowanie nie jest dobre..teraz też mam betę 160 w terminie miesiaczki,inne dziewczyny mają 300..no ale już nie badam,będzie co ma być.. Nie chce się dołować,i tak już nic nie zmienię,na większość rzeczy nie mam wpływu..
Mam okropny problem ze snem..w nocy się budzę co godzinę,ale nie na siku,ani nic,tylko ot tak. Wizytę mam 20 grudnia,jak się nic po drodze nie będzie działo to czekam cierpliwie..W ciąży z synem byłam u lekarza co dwa tygodnie,bo coś..teraz chce mięc spokojniejsza głowę,chociaż różne demony, rządzą się swoimi prawami♥️

Boję się cieszyć… ale Wasze kciuki i magia Mikołajek sprawiły, ze chyba wydarzył się cud🙈 na wizycie pan doktor już nawet nie widział krwawienia. Żadnego źródła krwawienia tez nie widział, więc stwierdził, że po prostu czasami tak się zdarza. Ustaliliśmy, ze ciąża jest raczej o 2-3 dni młodsza. I obraz usg pokrywa się z wiekiem ciąży. Pan doktor pokazał mi punkcik, który delikatnie, ale regularnie migał, powiedzial, ze z dużym prawdopodobieństwem to jest serduszko❤️
Eh, boje się cieszyć, ale cudnie, ze na ten moment jest Ok🥰
Cudownie❤️

reklama
Do góry