Dziś na 15 mam wizytę u swojej gin. Zobaczymy co powie. Dziękuję za słowa wsparciaKochana tule ściskam i nie trać siły, wiem ze to trudne, nawet to zbyt proste słowo ale bądź dobrej myśli, ze wszystko się poukłada
reklama
Zuzanna1996
Fanka BB :)
Ja mam następną wizytę 19.12 Serduszko bije ale i tak cały czas jest ten stresDziewczyny trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.
Ja pierwsza wizyte mam 15.12
Helilo
wtedy kiedy jaDziewczyny trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.
Ja pierwsza wizyte mam 15.12
Boję się cieszyć… ale Wasze kciuki i magia Mikołajek sprawiły, ze chyba wydarzył się cud na wizycie pan doktor już nawet nie widział krwawienia. Żadnego źródła krwawienia tez nie widział, więc stwierdził, że po prostu czasami tak się zdarza. Ustaliliśmy, ze ciąża jest raczej o 2-3 dni młodsza. I obraz usg pokrywa się z wiekiem ciąży. Pan doktor pokazał mi punkcik, który delikatnie, ale regularnie migał, powiedzial, ze z dużym prawdopodobieństwem to jest serduszko
Eh, boje się cieszyć, ale cudnie, ze na ten moment jest Ok
karolamk
Super wiadomości!Boję się cieszyć… ale Wasze kciuki i magia Mikołajek sprawiły, ze chyba wydarzył się cud na wizycie pan doktor już nawet nie widział krwawienia. Żadnego źródła krwawienia tez nie widział, więc stwierdził, że po prostu czasami tak się zdarza. Ustaliliśmy, ze ciąża jest raczej o 2-3 dni młodsza. I obraz usg pokrywa się z wiekiem ciąży. Pan doktor pokazał mi punkcik, który delikatnie, ale regularnie migał, powiedzial, ze z dużym prawdopodobieństwem to jest serduszko
Malwina89
Super!! Bardzo się cieszę kiedy masz następną wizytę?Boję się cieszyć… ale Wasze kciuki i magia Mikołajek sprawiły, ze chyba wydarzył się cud na wizycie pan doktor już nawet nie widział krwawienia. Żadnego źródła krwawienia tez nie widział, więc stwierdził, że po prostu czasami tak się zdarza. Ustaliliśmy, ze ciąża jest raczej o 2-3 dni młodsza. I obraz usg pokrywa się z wiekiem ciąży. Pan doktor pokazał mi punkcik, który delikatnie, ale regularnie migał, powiedzial, ze z dużym prawdopodobieństwem to jest serduszko
Boję się cieszyć… ale Wasze kciuki i magia Mikołajek sprawiły, ze chyba wydarzył się cud na wizycie pan doktor już nawet nie widział krwawienia. Żadnego źródła krwawienia tez nie widział, więc stwierdził, że po prostu czasami tak się zdarza. Ustaliliśmy, ze ciąża jest raczej o 2-3 dni młodsza. I obraz usg pokrywa się z wiekiem ciąży. Pan doktor pokazał mi punkcik, który delikatnie, ale regularnie migał, powiedzial, ze z dużym prawdopodobieństwem to jest serduszko
To ile Ci dzisiaj wychodzi?
Emka24@
WspanialeBoję się cieszyć… ale Wasze kciuki i magia Mikołajek sprawiły, ze chyba wydarzył się cud na wizycie pan doktor już nawet nie widział krwawienia. Żadnego źródła krwawienia tez nie widział, więc stwierdził, że po prostu czasami tak się zdarza. Ustaliliśmy, ze ciąża jest raczej o 2-3 dni młodsza. I obraz usg pokrywa się z wiekiem ciąży. Pan doktor pokazał mi punkcik, który delikatnie, ale regularnie migał, powiedzial, ze z dużym prawdopodobieństwem to jest serduszko
reklama
Helilo
Cieszymy się razem z TobąBoję się cieszyć… ale Wasze kciuki i magia Mikołajek sprawiły, ze chyba wydarzył się cud na wizycie pan doktor już nawet nie widział krwawienia. Żadnego źródła krwawienia tez nie widział, więc stwierdził, że po prostu czasami tak się zdarza. Ustaliliśmy, ze ciąża jest raczej o 2-3 dni młodsza. I obraz usg pokrywa się z wiekiem ciąży. Pan doktor pokazał mi punkcik, który delikatnie, ale regularnie migał, powiedzial, ze z dużym prawdopodobieństwem to jest serduszko
Jak się dziewczyny dziś czujecie? Ja mam nieprzespaną noc za sobą przez chlupocące serce, cycek nabrzmiały, więcej siku i tyle.
Podziel się: