reklama
karolamk
Fanka BB :)
Ja właśnie zrezygnowałam z nowej pracy. To był sam początek i w związku z tym bardzo dużo stresu, na który nie mogę sobie teraz pozwolić.Mnie lekarz wysyła na l4 przynajmniej do końca tygodnia. Walczyłam, jak mogłam, ale przemyślałam sprawę i jutro zostaję w domu. Nie wiem, co na to moja szefowa... Zaraz muszę jej powiedzieć.
Zobaczysz wszystko się poukłada, ale najlepiej jest teraz myśleć o sobie.
Emka24@
Przez plamienia masz wolne?Mnie lekarz wysyła na l4 przynajmniej do końca tygodnia. Walczyłam, jak mogłam, ale przemyślałam sprawę i jutro zostaję w domu. Nie wiem, co na to moja szefowa... Zaraz muszę jej powiedzieć.
Malwina89
Trzymaj się, dobrze że masz niedługo wizytę, może jednak to krwawienie nie oznacza najgorszego!Na 12:40 mam wizytę, to dobrze, ale myślę, że lekarz potwierdzi najgorsze. Zaczęłam krwawić, przestały bolec mnie piersi siedze i wyje
Malwina89
To już jest zwolnienie z kodem ciążowym? Nie znam się na tym za bardzo i nie wiem, czy lekarz mógł jeszcze wystawić zwykle. Przy zwykłym i to tylko do końca tygodnia mogłabyś na razie nie mówić o ciazy, jeśli jeszcze nie chcesz.Mnie lekarz wysyła na l4 przynajmniej do końca tygodnia. Walczyłam, jak mogłam, ale przemyślałam sprawę i jutro zostaję w domu. Nie wiem, co na to moja szefowa... Zaraz muszę jej powiedzieć.
Przez plamienia masz wolne?
Tak, wpisał mi na konsultacji ciążę zagrażająca poronieniem... przez plamienia.
mama ze mną jedzie na wizytę, bo chyba sama nie dałabym radySpokojnie do czasu wizyty postaraj się jakoś uspokoić. Jesteś sama w domu? Czy masz kogoś żeby z Tobą posiedział?
Emka24@
To dobrze, dawaj nam koniecznie znać i spokojnie serio postaraj sie nie myśleć o najgorszym . Tule mocno.mama ze mną jedzie na wizytę, bo chyba sama nie dałabym rady
To już jest zwolnienie z kodem ciążowym? Nie znam się na tym za bardzo i nie wiem, czy lekarz mógł jeszcze wystawić zwykle. Przy zwykłym i to tylko do końca tygodnia mogłabyś na razie nie mówić o ciazy, jeśli jeszcze nie chcesz.
Z kodem ciążowym. I tak chciałam powiedzieć, jak najszybciej po potwierdzeniu na usg i wystawieniu zaświadczenia przez lekarza.
reklama
Zuzanna1996
A jakie masz plamienia mi ustąpiły po lutelinie progesteron jest tez wyższy Jedynie przy badaniu usg miałam plamienie ale powiedziała mi że jeśli są takie plamienia to wszystko jest dobrze gorzej jakby była żywa krew a u mnie z dzieckiem wszystko dobrze serduszko bijemama ze mną jedzie na wizytę, bo chyba sama nie dałabym rady
Podziel się: