Dorocia83
Fanka BB :)
Oj kochana o takiej wadze to ja nawet w życiu nie marzyłam. Tak że spokojnieU mnie BMI 30. Przy wzroście 160 ważę 77kg. Czyli dycha więcej startowej wagi niż w poprzedniej ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj kochana o takiej wadze to ja nawet w życiu nie marzyłam. Tak że spokojnieU mnie BMI 30. Przy wzroście 160 ważę 77kg. Czyli dycha więcej startowej wagi niż w poprzedniej ciąży
U nas dokladnie to samo,wszyscy cierpia ze mnaMój mąż ma zakaz górowania w domu raz się sprzeciwił to widząc mnie nad miska powiedział: już więcej nie będę gotować. Cała rodzina dogłębnie odczuwa skutki tej ciąży.
Właśnie wczoraj zachciało mi się arbuza, zastanawiałam się, czy można go kupić o tej porze rokuKwasne mandarynki,jablka I arbuz bez ograniczen
I ja się dołączam [emoji110] będzie dobrze [emoji173]Dokładnie, @Madriga będziesz tutaj miała niezły support[emoji4] Ja jestem dobrej myśli!
Co tam u Ciebie?Mi prawie nic nie wchodzi oprocz owocow oj trudny ten pierwszy trymestr piekielnie
Z tego co mi wiadomo, przerwa nocna powinna trwać max 8-10h. Ja ostatnio zauważyłam u siebie coś takiego:Dziewczyny cukrzycowe powiedzcie mi bo mi wyszedl cukier na czczo 90, chce powtórzyć we wtorek. Lekarka mówi że może to wina że za długo byłam na czczo, że niektóre jej pacjentki zauważyły że jak zjedzą jeszcze coś po kolacji (np 3-4 migdaly) nie robiąc az tak dlugiej przerwy 12-13 h to ten cukier rano mają nizszy. Macie jakieś takie spostrzeżenia?
Robiłam nifty pro,wiec jakbym miała jeszcze kolejne zapłacić,to już naprawdę sporo wychodzi.Dobrze, że masz na NFZ, bo przynajmniej dla mnie to jest bardzo dużo pieniędzy.