reklama
milla01
Fanka BB :)
A to fajnie ja tez będę akurat 10+3. Zapisałam się już na termin na środę. Ile płaciłas,jak mogę zapytać? Wiem,ze są różne ceny. U nas 2400.W 10+3, w poprzedniej ciąży tez robiłam na początku 10tc
MtV
2250 z pobraniem w domuA to fajnie ja tez będę akurat 10+3. Zapisałam się już na termin na środę. Ile płaciłas,jak mogę zapytać? Wiem,ze są różne ceny. U nas 2400.
eleonora7
Zaangażowana w BB
Jejku ja się wykończę [emoji16] zrobiłam sobie sałatkę z tuńczyka i mnie coś tknęło i wyczytałam, że nie jest wskazane spożywanie tuńczyka w ciąży. Najgorsze, że pół puszki zjadłam już wczoraj i zastanawiam się, czy nie zaszkodziłam tym maleństwu.
Oprócz surowych mies, ryb, jaj kojarzycie jeszcze jakieś produkty, których nie powinno się spożywać, a nie są tak oczywiste?
Oprócz surowych mies, ryb, jaj kojarzycie jeszcze jakieś produkty, których nie powinno się spożywać, a nie są tak oczywiste?
Madriga
Mam nadzieję, że szybko poczujesz się lepiej. Daj znać co powiedział lekarz. Fajnie mieć kogoś z tym samym terminemWitaj! Mamy ten sam termin- ja też jeszcze sie nie ciesze do tego jestem chora porządnie, jutro idę znów do lekarza. Zaczełam plamić na brązowo, tak bardzo kaszle az mnie brzuch boli i oskrzela
Martyna1987
Ja również proszę o dopisanie do grupy prywatnej
szarcia
06.2009/01.2011
Dziewczyny zwolnił się termin do pani ginekolog na dzisiaj. Zawsze chodziłam do mężczyzn. Nie jest to docelowy mój lekarz, bo jest młoda ale chcę żeby sprawdziła tylko czy na ten moment jest wszystko ok, czy ciąża jest, czy żywa , jaki termin. Podstawowe informacje. Wtedy spokojnie będę już czekać do wizyty 20 stycznia.
reklama
Dzień dobry wszystkim, przyznam, że podczytuje Was od jakiegoś czasu, ale nie miałam odwagi się przedstawić. Mam 28 lat, to moja pierwsza ciąża, termin wg USG na 28.08 mam nadzieję, że mimo wielu obaw to będzie szczęśliwy rok dla nas wszystkich Również proszę o dołączenie do grupy prywatnej i obiecuję aktywność