Mi moja endokrynolog zawsze mówiła, że najlepiej zachodzić w ciążę przy tsh do 2. Przy pierwszej ciąży miałam powyżej 5 i bez problemu zaszłam (od tamtej pory biorę leki). Teraz też mam powyżej 3, ale ft4 w normie. Kurcze nawet nie mam głowy, aby wybrać się do kolejnego specjalistyDzieki, a mówiła Ci, do jakiego poziomu tsh powinnaś zejśc?
reklama
Dzieki, a mówiła Ci, do jakiego poziomu tsh powinnaś zejść?
Nie wiem tego, miałam powtórzyć wynik po 2 tygodniach brania Euthyroxu i wtedy wyszło mi 1.95 i tu lekarz powiedział że to jest dobry poziom, więc już zostałam przy tej dawce
magdalenka123:)
Fanka BB :)
Miracle...
Zaciekawiona BB
Dziewczyny mam pytanie moze ktoras z was miala wyrywanego zęba mądrosci w ciazy ?? Jak to wyglada w 13 tygodniu ??? Mozna juz wyrwac tą 8semke czy jescze poczekac ?
ja bylam u dentystki w 9 tyg sprawdzić czy nic tam nie ma i powiedziała ze najlepiej wykonywać takie zabiegi w drugim trymestrze ale tez lepiej wykonać w każdym czasie niż ma dojsc do jakiegoś stanu zapalnego bo to bardziej niebezpieczneDziewczyny mam pytanie moze ktoras z was miala wyrywanego zęba mądrosci w ciazy ?? Jak to wyglada w 13 tygodniu ??? Mozna juz wyrwac tą 8semke czy jescze poczekac ?
prenatalne juz ?Jestem już po wizycie. U dzieciątka wszystko w porządku jest niestety wstydliwe i Pani Doktor próbowała, ale niestety płci nie była w stanie rozpoznać... może za miesiąc się uda
Alexandra123
Zaangażowana w BB
Hejka mam pytanie . Jestem w 9tc i na USG widać jak u dzieciatka zaokrąglony/wyupuklniony brzuszek ? Czy u was też tak było ?
reklama
chyba jakby było z brzuszkiem coś nie tak to by lekarz zwrocił uwageHejka mam pytanie . Jestem w 9tc i na USG widać jak u dzieciatka zaokrąglony/wyupuklniony brzuszek ? Czy u was też tak było ?