Dziewczyny dziekuje za wsparcie i odzew w mojej sprawie
Żarty w stylu zakop w lesie kuszące i od dawna rozważane
Jakos wytrzymam teraz ta ciezka sytuacje.
Byla tesciowa z matka u dr. Powiedzial zeby odrazu szukac hospicjum bo do domu sie bie nadaje i wiecie co??? Tesciowa znowu zostawiła ja sama i pojechała do domu.
I jak cos sie stanie to tel po glupia synowa jak na busa nie bedzie sie chcialo isc?
Ja mieszkalam z babcia, ktora raka nie miala ale wymagała opieki non stop. Byla opiekunka kiedy my w pracy a potem ja z mama z czego mama ile sie dalo mnie oszczedzala zebym miala czas na swoje zycie. A tam??? Zajechac dzieci dla wygody.
Eh jak ja poczuje ze na starosc mi odbija to spierdzielam do domu starcow. Juz zaczne odkladac kase bo bede miala 2 synowe wiec wszystko mozliwe
Co do antykoncepcji. Tez znam dziecko ze spirali. Myslalam co by zastosować bo przed przyznam ze po staroswieckiemu bylo. Gumiok
i kalendarzyk z obserwacja. Okres jak w zegarku. Tak wyliczylam z tego obu synów. 1 za 3 strzalem a 2 za 1.
W dni plodne guma a po i przed wodospadem co ma byc to bedzie ( choc przed golem wybiegal z boiska) a wyszly planowane dzieci o tym czasie co trzeba
Teraz nie pozwole sie dotknac golasem ze strachu bo warsztat zamknelam. Nie planujemy choc jak Bog da to wezme. Ba wzielabym te porzucane po smietniku. Ja moge z pieluch lata nie wychodzic byle nie slyszec o tragediach. Wszystkie bym wziela.
Boje sie hormonow plastrowych czy innych cudow bo przed 1 ciaza okres na ketanolach i oby to sie nie powtórzyło.
Tabletki bede zapominala brac.
Spirala? Obce cialo we mnie brzmi niekomfortowo.
Najlepsza antykoncepcją dla mnie jest mysl o tesciowej hehehe
No chyba zostaniemy przy prezerwatywach.
Mowilam.mu zeby moze sie podwiazal czy cos . Poswiecil sie bo to on winny
To strzelil mine. Wiec niech kupuje gumy
Chyba jestem.tu najwieksza męczybułą ostatnio
Wybaczcie heheh
Wyrzućta wariatke (mnie) z grupy