reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Ja w domu mam 13 latke i chłopaków 12 i 9. Gdyby 3 synek byl zdrowy to skończył by w maju 2 latka ( termin mialam na początek lipca.)
Brzuszki piękne, muszę swój zrobić. Rzeczywiście pewnie po cc nie od razu do sportów, ja miałam 4 porody naturalne, teraz też na taki się szykuję, jaką mamusie-wieloródki macie różnicę wieku w domku? u mnie sami chłopcy, 19l, 16l, 14l i 10l.... teraz czekamy na niunię[emoji73]

reklama
Brzuszki piękne, muszę swój zrobić. Rzeczywiście pewnie po cc nie od razu do sportów, ja miałam 4 porody naturalne, teraz też na taki się szykuję, jaką mamusie-wieloródki macie różnicę wieku w domku? u mnie sami chłopcy, 19l, 16l, 14l i 10l.... teraz czekamy na niunię👸
Ja mam synów w wieku 9 i 12 lat a teraz dziewczynka 😍

Piękne brzusie 🥰 ja mam masę rozstępów, nic nie daje smarowanie ich, ani nic nie dawało smarowanie brzucha zanim się pojawiły 🤷‍♀️. Słyszałam że najlepiej aloesem ale takim miąższem z kwiatu. Na sobie nie testowałam bo nie mam takiego pod ręką ani też nie kupiłam nigdzie 100%. Macie jakieś doświadczenie co do rozstępów właśnie? Koleżanki mówią że jak będą miały wyjść to wyjdą mimo stosowania najlepszych kremów. I są.

Załączniki

• IMG_20200429_203132.jpg
    IMG_20200429_203132.jpg
    744,7 KB · Wyświetleń: 84
Brzuszki piękne, muszę swój zrobić. Rzeczywiście pewnie po cc nie od razu do sportów, ja miałam 4 porody naturalne, teraz też na taki się szykuję, jaką mamusie-wieloródki macie różnicę wieku w domku? u mnie sami chłopcy, 19l, 16l, 14l i 10l.... teraz czekamy na niunię👸
Ja mam synka niedawno miał 5 urodzinki.

Piękne brzusie 🥰 ja mam masę rozstępów, nic nie daje smarowanie ich, ani nic nie dawało smarowanie brzucha zanim się pojawiły 🤷‍♀️. Słyszałam że najlepiej aloesem ale takim miąższem z kwiatu. Na sobie nie testowałam bo nie mam takiego pod ręką ani też nie kupiłam nigdzie 100%. Macie jakieś doświadczenie co do rozstępów właśnie? Koleżanki mówią że jak będą miały wyjść to wyjdą mimo stosowania najlepszych kremów. I są.
Ja w pierwszej ciąży smarowalam oliwka. I w sumie nie miałam po porodzie rozstępów. A teraz niczym nie robię.. też myślę by coś kupić. Bo czasami aż mnie skóra szczypie bo jest tak naciągnięta

Witajcie mamusie 😊 mam pytanie 🤔 w ile butelek wypadałoby się zaopatrzyć ? Nastawiam się na karmienie piersią, ale wiadomo jak to w życiu różnie bywa 🤷🏻‍♀️
Też stawiam raczej na kp. Zamówiłam zestaw butelek 2x mała, 2x większa. Nie wiem, czy się przydadza, czy nie ale lepiej niech będą 😁 chciałabym też czasami ściągnąć pokarm, w razie gdyby maluch musiał zostać z tatą, żeby miał jak go nakarmić 😅

reklama
Do góry