reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Ja tez niby do dobrego lekarza trafiłam na połówkowe, w ogóle najwyższa szycha w USK na patologii i bla bla bla [emoji23]. A badanie zrobił szybko, boleśnie i burczał w odpowiedzi na moje pytania. Ale lekarz niby dobry [emoji2368].
Gratuluję synka [emoji3060][emoji3060][emoji3060] Już duży chłopak z niego [emoji3059]
Dziękuję ❤️
No więc pocieszam się, że gdyby coś było nie tak to by zareagował. A tak podszedł rutynowo.

reklama
Hej, wczoraj byłam na wizycie, wiadomo już na 100%, że będzie chłopak, waży już 200g (17+2) 😄
Udało mi się ostatnio trochę psychicznie odpocząć, po paru problemach. Najpierw krwiak i zagrożenie ciąży, a później wyniki z toksoplazmozy wyszły reaktywne i miałam trochę jeżdżenia do lekarza chorób zakaźnych. Sprawa z toxo już się ustabilizowala i okazało się, że przechodziłam ja jakoś miesięcy przed zajściem w ciążę, więc jestem na antybiotyku do rozwiązania, ale z młodym wszystko dobrze (a to najważniejsze).
Powoli również rozglądamy się wózkiem i chciałam zapytać czy może któraś z Was miała do czynienia z X-landerem modelem X-move?
Buziaki 😘

Załączniki

• IMG_20200323_121706.jpg
    IMG_20200323_121706.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 66
reklama
Siostry, ogłoszenia parafialne. Z racji aktualnej pogarszającej się sytuacji epidemiologicznej, Ania będzie przeprowadzać spotkania między innymi z psychiatrą, ginekologiem położnikiem czy fizjoterapeutą, poniżej wklejam Wam linki do wątków, w których można zadawać pytania:

30.03. spotkanie online z fizjoterapeutką dziecięcą Natalią Orzech
30.03.2020 - jeszcze nie znam godziny, ale uzupełnię, odbędzie się wirtualne spotkanie z fizjoterapeutką dziecięcą Natalią Orzech. Jeśli chcesz mieć pewność, że odpowie na Twoje pytanie - zamieść je w komentarzu do soboty, do godz. 16:00. Jeśli nie zdążysz możesz je zadać bezpośrednio na...
www.babyboom.pl
www.babyboom.pl
28.03. spotkanie online z psychiatrą Jackiem Stasiukiem
28.03.2020 o godz. 10:00 odbędzie się wirtualne spotkanie z psychiatrą Jackiem Stasiukiem. Jeśli chcesz mieć pewność, że odpowie na Twoje pytanie - zamieść je w komentarzu do piątku, do godz. 16:00. Jeśli nie zdążysz możesz je zadać bezpośrednio na spotkaniu. Link do spotkania pojawi się na...
www.babyboom.pl
www.babyboom.pl
26.03 spotkanie online z ginekologiem położnikiem dr Filipem Dąbrowskim
Uwaga. 26.03.2020 o godzinie 9:00 zacznie się wirtualne spotkanie z ginekologiem położnikiem dr Filipem Dąbrowskim. Jeśli chcesz mieć pewność, że odpowie na Twoje pytanie napisz w komentarzu do posta. Czas masz do 25.03 do do godz. 16:00. Jeśli nie zdążysz możesz je zadać bezpośrednio na...
www.babyboom.pl
www.babyboom.pl
27.03 spotkanie online z logopedką dr Agnieszką Stefaniak-Szołygą. Zadaj tu pytanie
27.03.2020 o godz. 12 :00 odbędzie się wirtualne spotkanie z logopedką, pedagogiem specjalnym i przedszkolnym, oligofrenopedagożką i doktorantką Uniwersytetu Warszawskiego dr Agnieszką Stefaniak-Szołygą. Jeśli chcesz mieć pewność, że odpowie na Twoje pytanie - zamieść jew komentarzu do czwartku...
www.babyboom.pl
www.babyboom.pl
Rozmowy będą pojawiały się na jednym zbiorczym wątku, o tutaj:

Rozmowy ze specjalistami. Nagrania do odtworzenia.
Tutaj będę wklejała kolejne nagrania rozmów ze specjalistami, żebyście nie musiały szukać
www.babyboom.pl
www.babyboom.pl

Do góry