reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Hmm.. Napiszę o nim na wątku wozkowym. Ma mnóstwo zalet tak na pierwszy rzut oka, ale też kilka wad. Wyjdzie w trakcie użytkowania, ale bardzo przyjemnie się prowadzi, lekko składa i nic nie skrzypi. Już się nie mogę doczekać 😝😁

reklama
Wózki, które się bardzo chwali są firmy: Valco, Bugaboo i TFK [emoji16]. Już zrobiłam rozeznanie w internetach [emoji2960]

Wózki, które się bardzo chwali są firmy: Valco, Bugaboo i TFK [emoji16]. Już zrobiłam rozeznanie w internetach [emoji2960]
Valco sport miałam i to był chyba najlepszy wózek chociaż dużo osób uważa że jest brzydki 😬 miałam tez tri mode x i nie byłam zadowolona, sprzedałam po miesiącu. Tfk spoko ale znowu ciężkie, myślałam nad wózkiem dla dwójki z tfk ale przez wagę raczej się nie zdecyduje.

reklama
Nie ma co patrzeć tylko na wygląd wózka ale też na jego funkcjonalność własnie [emoji6].
A tak te TFK chwalą, nawet czytałam gdzieś, że to Ferrari wśród wózków [emoji23].
Valco sport miałam i to był chyba najlepszy wózek chociaż dużo osób uważa że jest brzydki [emoji51] miałam tez tri mode x i nie byłam zadowolona, sprzedałam po miesiącu. Tfk spoko ale znowu ciężkie, myślałam nad wózkiem dla dwójki z tfk ale przez wagę raczej się nie zdecyduje.

Do góry