olaaa7
Fanka BB :)
To miałaś przygodęJa poznałam 3 razy płeć: 2x dziewczynka i 1x chłopak także nie wiem nic ostatecznie.
A spodnie ciekawe, podobno są fajne. Ja już nie mam w czym chodzić..
Nie ma sprawy!
Ja kiedyś prowadziłam sklep w sieci i mam konta na wielu hurtowniach i dalej mogę zamawiać w takich cenach.. a znam już te hurtownie, więc wiem że w razie czego można zwrócić albo że na pewno nie będzie to jakieś dziadostwo.
Koniecznie! Czekam jak na szpilkach.
A ja właśnie wróciłam z lumpka... bo... bo... BO DZISIAJ NOWY TOWAR
Z racji, że nie wiem jaka płeć.. a nastawiam się jednak na tego chłopca.. to chciałam neturalnie, ale wyszło troszkę chłopięco.. Chociaż chyba i tak pasowałoby też dla dziewczynki.
Zobacz załącznik 1088363
Za całość zapłaciłam 36 zł
A co zrobiłam wczoraj poszłam na basen... i miałam już ubrany strój. Okazało się, że zapomniałam majtek.. no to mówię "pierdziele, taki kawałek bez majtek to wrócę"... no i zakładam te ciążowe spodnie na te źle wytarte ciało.. wciskam, ugniatam, ciągnę.. i jeb. Cały ten pas ciążowy urwał się z tyłu i te spodnie mi tak spadały z tyłka. A że ciążowe mają spodnie nisko pod pasem, to pół dłupy było mi widać.. jeszcze krótka kurtka była ukoronowaniem sytuacji.. Szłam jak paralityk, żeby tylko nie było widać..
Super łowy. U mnie niestety daremne lumpki, nic w nich nie ma.