reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Cześć Syla! Witamy na sierpniowkach. Faktycznie późno się dowiedziałaś 🧐 chyba długie cyke masz? My już przeniosłyśmy się na prywatny wątek, ale jeszcze tu piszemy bo nie wszystkie są jeszcze dodane tam. Także pisz śmiało a @GabrielaNowak85 dopisze Cię do listy oczekujących na zatwierdzenie.

Witaj Joanulka. Wlasnie nie mam dlugich, ale to było tak ze bylam u swojego gina tydzien przed swietami, (3 dni przed moją miesiaczka) robił mi usg i nic tam nie było, powiedział tylko ze wyglada mu na to że okres mi sie 2 tygodnie spozni. Wiec wziełam to do siebie i faktycznie się spozniał. Wkoncu mowie KONIEC bo nigdy okres mi sie nie spozniał az tyle czasu! W sylwestra bylam zrobic z rana do labolatorium test z krwi. Tego samego dnia mialam wyniki na internecie a ze bylam w pracy to bylam cala w nerwach. Na 2 stycznia udalo mi sie zapisac do gina (musze sie poprawic bo wczesniej napisalam 3 stycznia). Zrobil usg i bylo widac juz troszeczke serduszko.

reklama
Witaj Joanulka. Wlasnie nie mam dlugich, ale to było tak ze bylam u swojego gina tydzien przed swietami, (3 dni przed moją miesiaczka) robił mi usg i nic tam nie było, powiedział tylko ze wyglada mu na to że okres mi sie 2 tygodnie spozni. Wiec wziełam to do siebie i faktycznie się spozniał. Wkoncu mowie KONIEC bo nigdy okres mi sie nie spozniał az tyle czasu! W sylwestra bylam zrobic z rana do labolatorium test z krwi. Tego samego dnia mialam wyniki na internecie a ze bylam w pracy to bylam cala w nerwach. Na 2 stycznia udalo mi sie zapisac do gina (musze sie poprawic bo wczesniej napisalam 3 stycznia). Zrobil usg i bylo widac juz troszeczke serduszko.

To było 2 różnych ginekologów? Aż się dziwie ze kilka dni różnicy i na jednym usg nic nie widać a na drugim już serduszko 🧐

Jak znosisz ciąże? Jakieś objawy Cię dopadły?

To było 2 różnych ginekologów? Aż się dziwie ze kilka dni różnicy i na jednym usg nic nie widać a na drugim już serduszko 🧐

Jak znosisz ciąże? Jakieś objawy Cię dopadły?

Nie, ten sam ginekolog. Od lat chodze do tego jednego, prowadził mi pierwsza ciąze i tak jakos trzymam sie tego jednego. Tez dla mnie to troche dziwne noo ale cóż 🙂 byle zeby bylo teraz ok i nic sie nie dzialo.
A tak to mam mdłosci, wczoraj strasznie wymiotowalam, zmeczenie i sennosć.

Nie, ten sam ginekolog. Od lat chodze do tego jednego, prowadził mi pierwsza ciąze i tak jakos trzymam sie tego jednego. Tez dla mnie to troche dziwne noo ale cóż [emoji846] byle zeby bylo teraz ok i nic sie nie dzialo.
A tak to mam mdłosci, wczoraj strasznie wymiotowalam, zmeczenie i sennosć.

Mi po 8tc odeszły najgorsze dolegliwości, od dziś już nie biorę duphaston i mam nadzieje na wspaniałe samopoczucie [emoji13]

Hej dziewczyny! Witam nowe! 😊 No zostaje czekać na dodanie do zakmniejetego watka. Masakra 🙈 przyzwyczaiłam się, że jest co czytać a teraz jedno NIC 😵 aż dziwnie. Znając życie nie nadrobię całego zamkniętego forum. Lipa, że wszystkie się przeniosły tam nie czekając na całą grupę 😉

reklama
Hej dziewczyny! Witam nowe! 😊 No zostaje czekać na dodanie do zakmniejetego watka. Masakra 🙈 przyzwyczaiłam się, że jest co czytać a teraz jedno NIC 😵 aż dziwnie. Znając życie nie nadrobię całego zamkniętego forum. Lipa, że wszystkie się przeniosły tam nie czekając na całą grupę 😉
Spokojnie też jest względnie spokojnie
Miewamy swoje napady ale weekendy przeważnie spokój na zamkniętym
Tak ze dasz radę :)

Do góry