reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Wczoraj byłam na badaniach prenatalnych. Wszystko jest dobrze, serduszko, kość nosowa, przepływy krwi moje i dziecka. Przeziarnistos karkowa też super...końcowe wyniki dostanę pocztą za 2-3 tyg. Ale chyba nie ma powodu do obaw[emoji3] kamień spadł mi z serca
Gratuluję[emoji846]Ja mam trochę stresa przed prenatalnymi bo ostatnie skończyły się u mnie amniopunkcją, na szczęście wszystko było ok.

reklama
Gratuluję[emoji846]Ja mam trochę stresa przed prenatalnymi bo ostatnie skończyły się u mnie amniopunkcją, na szczęście wszystko było ok.
Teraz też będzie ok, domyślam się że aminopunkcja dostarcza kolejnego stresu, ale z drugiej strony po badaniu masz jeszcze większą pewność że bedzie dobrze😀

Teraz też będzie ok, domyślam się że aminopunkcja dostarcza kolejnego stresu, ale z drugiej strony po badaniu masz jeszcze większą pewność że bedzie dobrze[emoji3]
Liczę że teraz będzie bez amnio, chociaż póki lekarz nie powie że wszystko ok to będzie wielki stres[emoji6]Samo czekanie na wyniki też jest okropne[emoji52]

Troszke zazdroszczę. Ja siedzę sama 9 h dziennie. Nic nie robie, bo wszystko ogarnia mąż bo mam się oszczedzac .. Dobrze ze mam psa to mam do kogo sie odezwać
Mam podobnie, mąż i córeczka wracają do domu ok 16:30 więc tylko leżę, jem i ogladam seriale .. mąż sprzata, robi pranie , gotuje itd, bo u mnie dalej krwiak wielkosci mandarynki :(ale zmniejsza się 1cm na tydzień wiec odpoczynek pomaga ;)

Mam podobnie, mąż i córeczka wracają do domu ok 16:30 więc tylko leżę, jem i ogladam seriale .. mąż sprzata, robi pranie , gotuje itd, bo u mnie dalej krwiak wielkosci mandarynki :(ale zmniejsza się 1cm na tydzień wiec odpoczynek pomaga ;)
Hej ja też mam krwiaka ale długiego prawie dookoła malucha. Bierzesz jakieś dodatkowe leki czy tylko luteinę? Mi gin kazał się oszczędzać i przyjść na wizytę dopiero za 3 tygodnie. Najgorsze że luteinę przepisał mi tylko na dwa tygodnie i teraz nie wiem co zrobić. Czy iść wcześniej do niego czy może do lekarza rodzinnego? A ty masz wizyty co tydzień?

Hej. Tak nie pewnie ale ja dołączę do Was 🙂 jest już Was tu sporo i dużo stron których nie dam rady nadrobić wiec będe od teraz na bieżąco.
Mam termin na 28 sierpnia, późno się dowiedziałam że jestem w ciąży bo dopiero 3 stycznia i od tej pory siedze na l4 bo pracuje w markecie a to się wiąże z dzwiganiem, stresem i nerwowką bo nie ktorzy klienci potrafią dać popalić 🙁
3 lata temu poroniłam, wtedy mieszkałam w Hiszpanii a tam opieka jest taka ze do 12 tygodnia nie ma po co iśc do lekarza, krawawiłam a oni w szpitalu że to normalne w ciąży noo i stało sie...
2018 roku w wakacje wróciliśmy na stałe do PL bo mam jeszcze syna (9lat) i chciałam żeby tu zacząl chodzic do szkoly od początku, bo w tym roku komunia jeszcze mnie czeka.
Matko ale sie rozpisałam ale chciałam troche o sobie powiedzieć 🙄

reklama
Hej. Tak nie pewnie ale ja dołączę do Was [emoji846] jest już Was tu sporo i dużo stron których nie dam rady nadrobić wiec będe od teraz na bieżąco.
Mam termin na 28 sierpnia, późno się dowiedziałam że jestem w ciąży bo dopiero 3 stycznia i od tej pory siedze na l4 bo pracuje w markecie a to się wiąże z dzwiganiem, stresem i nerwowką bo nie ktorzy klienci potrafią dać popalić [emoji853]
3 lata temu poroniłam, wtedy mieszkałam w Hiszpanii a tam opieka jest taka ze do 12 tygodnia nie ma po co iśc do lekarza, krawawiłam a oni w szpitalu że to normalne w ciąży noo i stało sie...
2018 roku w wakacje wróciliśmy na stałe do PL bo mam jeszcze syna (9lat) i chciałam żeby tu zacząl chodzic do szkoly od początku, bo w tym roku komunia jeszcze mnie czeka.
Matko ale sie rozpisałam ale chciałam troche o sobie powiedzieć [emoji849]

Cześć Syla! Witamy na sierpniowkach. Faktycznie późno się dowiedziałaś 🧐 chyba długie cyke masz? My już przeniosłyśmy się na prywatny wątek, ale jeszcze tu piszemy bo nie wszystkie są jeszcze dodane tam. Także pisz śmiało a @GabrielaNowak85 dopisze Cię do listy oczekujących na zatwierdzenie.

Do góry