WiolaWo
Fanka BB :)
Nie to jest normalneCzy to nasze forum już teraz jest prywatne czy musimy się dodać do jakiegoś innego?
Do zamkniętego potrzebny link od adminki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie to jest normalneCzy to nasze forum już teraz jest prywatne czy musimy się dodać do jakiegoś innego?
Nosh jak bym czytała o swojej dzisiejszej nocy w moje koty dziś też coś wystąpiło.. Myślałam, że ubijeWrrr 3 noc z rzędu godz 3 a moje zwierzę laaata biega skacze (łyse) miauczy cuduje nosz by go piorun
Najgorsze jest to ze jak juz się przebudze to mam tak 2h bez snu bo nie zasnę
No i otwieram oczy a mnie juz jebs mdłości wczoraj gin mówił co mam kupić ale z wrażenia zapomniałam
A zamkniete zostało już stworzone ?
Moze pełnia byłaNosh jak bym czytała o swojej dzisiejszej nocy w moje koty dziś też coś wystąpiło.. Myślałam, że ubije
Siostry najdroższe, proszę o info (najlepiej na priv), kto nie ma dostępu do zamkniętego forum a chciałby mieć. Część z Was już napisała, ale lepiej mieć większą listę żeby nie zasypywać administracjiTak już dział od wczoraj @oliwka_11 i @GabrielaNowak85 dodają nowe osoby
Pełnia 10 stycznia (kontroluję bo wtedy nie śpię ), ale zwierzęta może już coś czują, bo moje kociska zamiast ładnie iść spać jak zazwyczaj, szalały po domu jak konie w galopieMoze pełnia była
Siostry najdroższe, proszę o info (najlepiej na priv), kto nie ma dostępu do zamkniętego forum a chciałby mieć. Część z Was już napisała, ale lepiej mieć większą listę żeby nie zasypywać administracji [emoji41]
Jejuuuu, czy ja widzę słońce za oknem?? Cudownie [emoji7]