Justyśka87
Fanka BB :)
Od gina dostałam z reklamą mama dhaDziękuje [emoji3590]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od gina dostałam z reklamą mama dhaDziękuje [emoji3590]
Ale teraz ładne wypuścili, ja mam poprzednia wersję i może karty dokupie, niewiele tam pisalam, tylko wkładałam badania w odpowiednie przegródki, więc będzie ok, tylko blondynka już nie jestem ale pamiętam ta.radosc jak przyszedł! Kupiłam go "w nagrodę" po wizycie serduszkowej.Ja kolejna 8 stycznia i wg Om będzie 10t6d, a wg ostatnie usg 10t3d
Aktualnie uzupełniam swój nabytek widziałam, że niektóre z Was też mają
Ja kolejna 8 stycznia i wg Om będzie 10t6d, a wg ostatnie usg 10t3d [emoji6]
Aktualnie uzupełniam swój nabytek [emoji6] widziałam, że niektóre z Was też mają [emoji16]
Fajne właśnie jest to, że można z nim obskoczyć kilka ciąż dokupując jedynie nowe kartyAle teraz ładne wypuścili, ja mam poprzednia wersję i może karty dokupie, niewiele tam pisalam, tylko wkładałam badania w odpowiednie przegródki, więc będzie ok, tylko blondynka już nie jestem ale pamiętam ta.radosc jak przyszedł! Kupiłam go "w nagrodę" po wizycie serduszkowej.
Mam to samo. W tej dozwolonej mi po prostu zimnoJa się właśnie idę wykąpać i ubolewam normalnie, bo uwielbiam się kąpać w bardzo gorącej wodzie [emoji23] a czytałam, że to niewskazane, więc teraz tylko letnia wchodzi w rachubę [emoji23]
Dziewczyny ostatnio wizytujące, kiedy macie teraz wizyty? Ja dopiero 4 lutego
Tak była przerwa w sklepie, mój akurat przyszedł pod choinkęU mnie 10.01 w 8tc
Już byłam na stronie mamy ginekolog a tam sprzedaż rusza dopiero od jutra
Ja mam 20 prenatalne 24 wizyta u mojego ginaDziewczyny ostatnio wizytujące, kiedy macie teraz wizyty? Ja dopiero 4 lutego