U
użytkownik 192
Gość
A co maja tatuaże do pobierania krwi? to przeszkadza?Lepszy tekst
Więcej tatuaży nie było można zrobić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co maja tatuaże do pobierania krwi? to przeszkadza?Lepszy tekst
Więcej tatuaży nie było można zrobić
W lewej ręce nie widać nic...A co maja tatuaże do pobierania krwi? to przeszkadza?
To zależy od lekarza, większość nie r9bi pr9blemow no ale znajdą się i tacy którzy nie dadzą jeśli nie ku temu powodów i ciąża jest "zdrowa" A praca też nie przeszkadza.Dziewczyny a jak to jest właśnie ze zwolnieniem lekarskim? Planuje poinformować w 3 miesiącu pracodawcę i iść ma zwolnienie, zastanawiam się czy dostanę zwolnienie bez problemu ?
W 2021 w sierpniu skończy się maciezrynski, będziesz, miała jeszcze do wykorzystania urlop płatny którego nie wykorzystałas i bezpłatny wychowawczy jeśli chcesz. Jeśli nie weźmiesz wychowawczego to wrócisz do pracy pi razy oko wrzesień październik. Przez pół roku nie mogą Cię zwolnić. Popracujesz do końca umowy A potem to już zal3zy od pracodawcyJa ogólnie jestem zielona w tym temacie, ale ja od razu dostałam zwolnienie lekarskie. Pracuje na stacji benzynowej, która mieści się przy autostradzie, więc ruch jest non stop, czasem kolejka potrafi sięgać do drzwi wejściowych. Potrafiłam stać przy kasie przez 9 godzin i nie odchodzić. Wieczna bieganina, rozkładanie towaru.. W ostatni dzień pracy przed zwolnieniem tyle piw się nanosiłam, że sama powiedziałam stop. Myślałam, że z bólu brzuch mi eksploduje.... Nie wiem jak to będzie, bo właściwie pracowałam tam dopiero 2 miesiace, a umowę mam na czas określony do 2022 roku. Nie ogarniam w ogóle tego tematu. Może ktoś coś więcej się orientuje?
Do mojego gina to musiałabym zadzwonić czy mnie dziś przyjmie , a dopiero co byłam u niego w pon na wizycie i wszystko było ok [emoji58] byłam przed chwilą w toalecie i tym razem czysto .
Staram się nie cieszyć za wcześnie i przygotowuje się na każdą informację.Jest ciąża i nie myśl inaczej
Czekam. 12 czasu angielskiego@Onaa.86 i jak??
Trzymam kciukiCzekam. 12 czasu angielskiego
Witamy się w piąteczek [emoji846]
Jestem po wizycie, wszystko jest ok, tak bardzo mi ulżyło... Uff [emoji846]
Dzidzik ma całe 2,59 cm i ładnie mi pomachał podczas badania [emoji2]
Życzę wam cudownego dnia kochane [emoji3531]Zobacz załącznik 1063627